Wednesday, August 20, 2008

my nice day


smalam lecturer aku datang mlawat aku kat OSCC..erm..ok r..lec tu pon baik..xtually..she's my super duper senior..first batch for my CS227..(not so lovvvvvvvvvvee this class...)..heheh..but its still nice class..
project lom pon start lg..tade mood r nk start..

sakit2 badan sejak kbelakangan ni..
tatau r nape..
tapi aku gembira sgt..sbb aku berajaya gak akhirnya amik skin ni..
tq paulene..

lupelak aku nk crite...aritu..02/08/08..kenkwn aku dtg cni..datang putrajaya..
meraikan burfday peah...hehe..rasa mcm kat sh alam lg time tu..
yela..
bergurau senda..
bergelak ketawa bersam-sama..mmg tak rasa pon ms berjalan
tq to you all...
-bakri & mawardi
-tepert & am
-sara n peah
berkongsi nikmat mlm tu bersama-sama


skang ni da mula selesa pon dok kat cni...lagipon jap g lunch break..tp aku msh kenyang melantak 2 bungkus nasi lemak pg tadi...
skng ni nga wat report jer..

bulan lapan ni sbenanyer banyak urfday kenkwn aku..
bkn aku tanak wish..
tapi masa membataskan aku..(cewah..pdhl kdekot kredit)
so..aku wish skali gus kat cni r...
-02/08/08->baharizah (aku lupe name bapak ko..rasanya baharom)
-10/08/08->nur aqma fasha(a.k.a. kaklong)
-16/08/08->siti malakhaton(a.k.a mala kwn baik siti hajar dalip)
-17/08/08->hafizi mokhtar(a.k.a BEST...aku pon plik gak..nape best?..)

so utk kwn2 aku tu...
hapy burfday fren...
n ade gak yg blm lepas...antaranya
-21/08/08->aswad(a.k.a bezfren aku yg kiut..huhu)
-27/08/08->noradrini(a.k.a rien..da kawin bdk ni da)
-28/08/08->azuera(a.k.a adik angkat aku kat TIJB..)

n..for u all.hapy coming soon burfday..

skang ni aku nga denga lagu final fantasy- suteki da ne..bez tau..
pi la cr sendiri..

n..
babai...see u soon

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers