Monday, September 22, 2008
**LAILATULQADAR**

hepi burfday haja
nway..smlm 21 September 2008..genap r aumor anak pak hj dalip tu 24 tahun..hepi burfday haja..
aku bkn sengaja tak wish die kat hs..aku msaeh tringat-ingat lagi die pi tinggalkan aku sempena aku nk pi mlawat dia kat sh alam...tp..sebab tanak mlupakan die yg pnh jd teman baek aku..aku wish kat sini..

"hepi bufday to you..hepi bufday to you
hepi bufday to you haja...hepi bufday..to you"

nway...ni ler minggu last sblm raye...yeayea..haku da nk balik kg..skenyer..da lama aku tak balik kg..rindunyer kat mak n abah haku...balik ni leh r bermanje sakan..mkn mskn mak aku..kene urut2 ayah...hehe...bestnye dok kg..

hari ni aku rasa mata aku sembap jer..ingat nk msk class PHP arini..tapi..de keje lak..so tak jd ler gak nmpaknye..aiyo...
project aku tu..masih tak leh link ngan database aku..cane ni..
file auth tu aku da download..tapi bile nk run msti die ckp error..
weh..sape nk tlg ni..tlg la...tlg la..tlg la....

da la practical da nk abiz...pening pale..
rindunyer la aku nk bbuka ngan classmate cs227 aku..nta ble la gaknye si
tepert a.k.a musang tua
bakri a.k.a dugong class aku
mawardi a.k.a lelumba(mawardi da ade makwe ye..kehkeh)
si peah n sara berbuka sesama

lambat btol korunk ni..da nk abih pon pose...

mlm 10 terakhir ni, semua umat islam dambakan malam lailatul qadar...time tu la pintu langit terbuka...n doa termakbul....
andai aku berjumpa mlm itu...
aku cume nk doa ms depan aku yg sukses...
bahagia...
ade suami penyayang..dikelilingi ank-ank....
alangkah bahagianye..

ops..tbrangan lak..


to u'alls....

haku nk korang sambut birthday haku lepas raye ni kat dataran muzium sh alam..aku nk kite lepak sesame pepuas..sbb lepas bln 10..msg-masing akn bw haluan sendiri sbb kite sume da abis praktical..

isk..isk..sdeynye...

semoga sukses...

amin...

1 komen yang perlu dibaca:

  1. waaa lyn swannn .. wat projek apa kat oscc? guna php erh? taknak minta tlg kat i ker? i leh ringankan beban lynn swaannnn :D eheheh :P


    - jimmy roronoa zorro -

    ReplyDelete

page

Followers