Wednesday, October 8, 2008
***nubhan-Ada Untukmu***

Di sana pungguk menanti
Mengharap bulan membalas rindu di hati
Di sini aku berdiri
Menunggu penuh dengan kesabaran

Tanpa manis madah
Janji yang puitis
Tuk persembahan
Hanya ketulusan
Sekeping hati suci

Aku
Berikan kasih
Kalau itu yang kau mahu dari ku
Aku
Berikan cinta
Untuk membahagiakan hari mu
Aku
Sayang dirimu (menyayangimu)
Biarpun nafas ku sampai terhenti

Akan ku kota janji kita
Mendirikan Taj Mahal cinta
Seteguh kasih
Shah Jehan kepada Mumtaznya

Terasa indah pabila berdua
Semakin tiba saat bahagia
Merai cinta kita

...bila dengar lagu ni..macam sejuk jer hati..tatau r nape..walau pun sebenarnye aku ni bkn peminat bintang2 AF..aku minat dengan lagu ni...ni tengah hujan sebenarnya..nk balik pon tak boleh..sebab lebat sangat
aku kan nek tayar dua..
bile aku da bli kete nnti..hujan ribut ni da tak jd masalah...

ntah kenape..hari ni boyfren aku tak online lak...
raye aritu adek aku pi tengok cerita kami tu kat wayang..aku pon rase tringin lak nk pi..nk ajak sara..die mmg takkan nk...aku pon phm..lgpon bkn srg dua kwn aku mmg tak tengok wayang..awek mawardi tu pon tak msk wayang gak..so..tatau r mawardi ajak tgk w2yg ke tak..hehehe

cerita kami tu bez sbenanye..plakon2 die sume mcm spontan je blakon...lagipon si LIYANA JASMIN tu cute...
jarang aku puji artis pompuan ni...kebanyakan yg baru-baru keluar ni nampak gedik..sampai rase nk rendam dengan klorok jer..tp..tgk die cam cool jer..pndai gak r bwk diri...

semalam aku pi r baca majalah remaja..tajuk article tu.."bicara angka tentang cinta"

die soh kire ler nombor2 ikot tarikh kelahiran kite...then aku kire-kire aku dapat no 8....nak tau no 8 tu ape..jwpnnye..MANJA...hehe
manjer ke aku ni??
aiyo..
manjer takpe..jgn org cop aku gedik sudah..mmg nk kene luku kpaler org tu
mmg tak leh trima btol aku...

lagi 2 minit balik r..da r..nk kemas..tata

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers