Monday, August 30, 2010

romantik dinner. di mana ye?

tak sabar untuk menunggu lagi 4 hari. awal - awal lagi dah post kad ni.
looking forward for special dinner for him.
tengah pk2 nak buat kat mane.
haha..
saje nak share..kali ni rasa macam nak buat atas jambatan putrajaya.
dingin dan menenangkan bila dah tengah malam..
lagipun kat ctu tempat terbuka dan ramai orang. tak kan kene tangkap basah pulak kan?
erm..
cube bayangkan.
atas jambatan dingin.
sambut bday same2. *romantik kn*
dah pk nak booked potographer for this dinner
tapi tak confirmkan lagi quotation.
xtually..pk nak sambut biasa2 je sebab ramadhan. tapi yelah..anniversary 10 years kenal satu same len. rase macam tak bes lak buat biase2.
upss..ni rahsia kite tau.
jangan bagitau die pulak.
yela..skang streamyx umah si dia kan tak leh guna..
heheh..
kalo ujan lak tak tau da nak buat kat mane..
korang..ade cadangan yang lebih bernas tak dari idea ngarut yang aku ckp tu..hehe..
ouwh..lupa nak mention..
budget adelah terhad..
~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers