Friday, April 1, 2011

di bumi bp akhirnya

pukul 2.30 waktu malaysia. aku selamat sampai menjejakkan kaki ke bumii bertuah batu pahat. kali ni macam mimpi aje. naik bas tak sempat tidur. baru je berbual dengan encik bujang. then dah sampai rnr machap. wah. ajaib. hihi

sampai aje BP. terus pegi air hitam untuk beli dulang berkaki segala. then adek aku sebok nak makan merybrown atas buaian yang suap asik nak tumpah aje sebab buai goyang - goyang. hahah. dah dapat segala yang aku idamkan terus aje gerak ke BP mall untuk servey tudung.

mak aku pulak pesan beli buah pinang, bunga hidup. gambir dan tembakau. yelah. alat-alat untuk sirih junjung kan.
balik aja rumah. pelamin tengah pasang. cadang nak buat kat bilik terus berubah sebab makcik-makcik sebok nak suruh letak pelamin tu kat luar. so nak tanak. anak muda kenala dengar cakap orang tua kan..kan..

aku terus balut2 baju. tuala kek segala dengan reben yang ada. nah..ini antara hasilnya
sejadah

tuala
sampin
yang lain takmo tunjuk sebab nanti nak upload sangat berat. tapi itu aje la yang termampu aku buat. then ade satu gamba pelamin kampung aku. haha
aku bajet nak dok atas katil cadar ijau je. last2 camni jadinyaeven pelamin ni simple je. tapi cukup la untuk aku buat majlis khatam berzanzi dan tempat sarung cincin tu nanti.


anywat tengah sibuk nak buat sirih junjung ni. esok aku update lagi ye.


salam sayang semua

~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers