Thursday, September 1, 2011

mari kita membaca..@,@

wah..
blogger home dah ada interface baru. sangat besar ok tempat nak menulis. sangat suka dengan layout yang sangat tersusun camni. teringat zaman men coding-coding time balaj dulu. interface kali ni mengingatkan aku layout PHP. then link ngn moodle. haaaaaah..zaman dah berlalu kan

en kesayangan aku dah nak grad dari academy MAS. then minggu depan hari KHAMIS start la dia menjadi full-timer pekerja syarikat penerbangan malaysia. makin sibuk. makin terikat dengan jadual. so cik tunang di kejauhan memang sangat tertekan dengan perasaan.

mak dah makin sihat. cuma dia tetap kena pegi dressing yang doktor pakar da arrange. 3 hari sekali dressing dengan tissue aquacell. hm..harap mak cepat sembuh. dan sebab mak sakitla aku macam takde mood sangat nak buat persiapan majlis. even nak pk pun macam sangat jauh. kena ada mood betul-betul baru leh story. kalau tak konfem tak jd bincang. tak eksaited macam b4 mak sakit.

biasala time raya-raya ni konfem mak pak sedara, sepupu sepapat sebok nak tengok bakal family dieorang. tapi macam biasala. cik lin ni memang suka sembunyi tunang dalam selimut hati sahaja. hihi. even kalau cek henpon..ada la 2 3 keping je. then gambar bersama?? ooh..ade sekeping je. itu pun bluetut dari adek masa majlis tunang hari tu. yang lain non ado. macam dah berlalu je zaman amek gamba laga-laga kepala sama-sama tu. hihi.

sekarang ni pun hidup macam makin selesa je. cuma biasala kerja sekolah tak pernah habis. lagi - lagi bila sekolah sebok suruh stayback hampir hari - hari untuk update bahan pemantauan sekolah berprestasi tinggi kohot ke 3. aduh..sangat kebizian. tapi ade orang kate untung jugak 1st posting dapat sekolah camtu. boleh meningkatkan mutu kerja masa hadapan.

dah ada tetamu datang dah pulak.
maka.
selamat hari raya..
:)


~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers