Monday, January 28, 2008

~happy new year~

tak terlewat rasanya nak ucap slamat dtg taun 2008...rasanya...skang ni skejap je ms berlalu kan..pejam celik..pejam celik da besar anak jagung yang kita tabur benih dl...
first topic yang aku nak share kat cni..msti r yang bez2 blaka..aku tak tak rajin sgt nak tulis kat blog frenster..ssh sgt nak edit..asik kene block uitm jer..nta hapekebenda sgt la dia nak block2 tu...
nway...wlcome to myself..skang ni..nak gune blogspot lak..aku nga cari cover log aku yang cantik2..tapi tak dpt lagi r...nak guna ape ek? scarface skin?...pinky gurl..ei..yak..erm..yeah..gothic style..
nga cari2 gak...gothic style..nnti da ade..aku upload..tggu...
tak lama lagi raya cina..dan cuti tengah sem skali..tapi keje yang banyak bertimbun2 tu tak tau nak pikul tang mana...software project lagi..technopreneur lagi...smua tu memeningkan pala otak sgt...minggu ni balik kg..yeyeye...
bez gle balik kg halaman...tenang..nyaman...selesa..
nak mkn ape pon dapat..yela mak masak..
nway..sblm blk kg ni..ingat nak pi enjoy kat genting ngan member2 skola teknik..4sure bez..yela..bile jupe geng satu kpala..smua tu jd menarik..ye tak.."madu..where r you...kiteorg slalu rindukan ko"..
erm...nnti pape hal aku story lagi...
so..hope new year can make me feel better

page

Followers