Tuesday, October 13, 2009

takot tak bileee..........

Takot tak bile time bday sendiri..shari sebelum tu rasa berdebar macam ade org datang meminang kat kampung. Dan mak kamu terima tanpa bagitau

Takot tak bile time bday sendiri..malam tu kite rase macam sakit perut belah kanan. Tekan-tekan rasa macam sakit appendix..bila mengadu...nak kena sepak terajang??

takot tak bile malam bday rase tanak kawen sampai tua..sampaikan rasa nak hidup single pada usia 25..walaupun rasa pedih-pedih2 kat ati..tapi mulut cakap gak srh bf cari GF lain..smua tu jd masa malam bday sendiri...heh...

takot tak bila dah tiba hari bday...rasa macam pening kepala...sampai jalan kat opis rasa terhuyung hayang. Rasa nak naek moto pon goyang-goyang. Rasa macam mabuk arak. Jalan tak stabil. Tapi tetap buat muka suka. Buat muka gembira sebab dah capai usia 25..

hah......maybe smua tu aku rasa sebab aku dah tua....benci bila rasa tua..tapi kadang-kadang bangga. Bila orang tanya...
“baru lepas SPM ek??” dan dengan bangga aku jawab..
“tak larh....umo dah 25...”..
mesti tuan empunya badan yang bertanya tu terjegil-jegil tak percaya..dan aku balas ngn senyum2 sumbing...tapi..kadang-kadang rasa tak enak sebab umor dah tua..

kalau aku balik kampung..budak-budak kampung yang muda belia..dah kendong anak..aku mula terasa jadi anak dara tua..walaweiii...tak sedap weh prasaan ni. Maybe..aku patut naek krete mahal ballik kampung..supaya orang akan cakap..
“dah lah pandai...skang dah berjaya..kawen lambat pon takpe..”hhehehhehe....

Tq pada smua kawan-kawan aku yang wish...tapi kebanyakannye wish..smoge aku cepat kawen...pdhl..same-same melalui zaman andartu bersama..haha...

time bday camni mula la start rindu idop bujang time sarah n tepet kat sisi..
malam bday mesti pegi makan bsame2..huk..huk..sdey..=(
tepert kat penang...sarah dah kawen..
takkan malam bday sendiri kacau rumah tangge orang pulak..naseb ah malam ni..aku kerja..so tak trase kehilangan itu..

skang ni tgh layan lagu dari hinder..myb sbb layan lagu2 keras camtu..sakit kepala makin rase terhuyung hayang..uhhhhhh..tapi yang peliknya..tak sakit pon..cume rase tak stabil..knape ek? sape leh komen knape..
sebab aku dah tua? atau perasaan sendiri je?
smoge umur 25 ni membawa banyak perubahan pada diri ini..
senyum itu sinar hati..
dan semoga aku tersenyum dengan dia di sisi


8 komen yang perlu dibaca:

page

Followers