Friday, September 26, 2008
**slamat hari raya**

esok da cuti..yeayea..n mmgu ni balik kampung...sakit la plak pale aku hari last kerja ni...pepagi td da pi setup komputer bilik training da...tu pon tok class lepas nek raye ni...ptg ni ingat nk pi bbuka ngan kenkwn aku...tp..tak book tempat lagi...aiyo...mau nye kiteorg buka roti je...

aku ingt lagi satu peristiwa nk pi berbuka kat sh alam dl..
time tu aku pi ngan wani...adilah..ngan yusrina..kunun2nye nk r mbazir wit mkn pizza..tak pon nk mkn bende mahal tok buka ptg tu..punye la xcited klua dr hostel...
pi la SACC kat sh alam tu..pegi punye pegi..pizza da pnuh org..mrambu la kiteorg cr tmpat mkn...tapi sume tempat penuh..last2 kiteorg buka kueh + roti boy jer kat dlm surau PKNS sh alam..
kehkeh..sian btol...

nway..tok semua kenkwn aku..yg nk blk kg tu..hati2 di jalan raya..pandu lah kenderaan anda sebaik mungkin...

aku nga sibuk nk cr contact ni..penin pale..ado..ado....ado...
cane ni tepert oi...
kaka pon satu..pi lak balik awal2 mcm r rumah die kat slayang tu jauh bebeno..ceh..

so..rasenye..until next week..aku takkan update blog ni..
so..adioss
Thursday, September 25, 2008
Setanggi Syurga


Percaya kata janjiMu
Kerna ku yakin apa di genggamMu
Keharuman setanggi syurga
Bukan kilauan sebilah belati

Tersiksa jiwa merindu
Bagai terkurung dibasah tengkujuh
Kewangian aroma bunga
Tak menggugah keteguhan iman

Cinta tak pernah terbunggar dan terlebur
Pada redup renung mata yang menipu
Tuntas ku mendaki
Puncak cinta teragung

Izinkan aku melafazkan kata
Bicara hati yang mudah diterjemah
Betapa aku gerun pada teduh untuk bernaung
(Kerna awan itu rapuh)

Bahagia buat mereka
Yang bertemu cinta yang teragung
Yang membawa ke syurga hakiki dan abadi

Dendam tak marak menyala dan membakar
Oleh putih salju yang berguguran
Kerna dosa itu
Lebih hitam dan kelam

Ku anyam rindu menjadi hamparan
Kerna ku pasti adanya pertemuan
Di sana nanti bukti cinta suci dilafazkan
Tak bertemu pengucapan

Percaya kata janjiMu
Kerna ku yakin apa di genggamMu
Keharuman setanggi syurga
Bukan kilauan sebilah belati

Kata janjiMu...
Seharum setanggi syurga

Wednesday, September 24, 2008
**ku takkan bersuara**


Izinkan cintaku
berputik dihatimu
biar terus mekar jadi kenyataan
berkurun ku dahaga
belaian seorang insan
semoga bersamamu
ceria hidupku

reff:
ku tak akan bersuara
walau dirimu kekurangan
hanya setiamu itu ku harapkan

ku tak akan menduakan
walau kilauan menggoda
cahaya cintamu memadai bgku
hanya ku pinta darimu setialah selamanya
sehingga abadi...
cinta ini sayang itu ku doakan


Tak mungkin kan terjadi
Kehancuran cinta kita
Andainya hatimu seperti hatiku (2x)

Tuesday, September 23, 2008
**project**

nway..thanks to JIM..nk tlg i wat project final lak..n to BAKRI too...
nway..da leh lak link pi database..yeayea..tp cume takleh run penuh lagi..nga berusaha sepenuh tenaga..cewah..pdhl kalo aku balik keje je..tak tengok bleach..aku men game..tak pon aku baring-baring je..nta ble tah nk siap gaknye...

hari ni nk tulis psl pe ek??psl balik kg kot...sebab..ble denga lagu raye kat radio..pergh..hati membuak2 teringat kat kampung...beznye bali..tq to abg mazuan..sggp nk tmpang aku balik kg..lagipon mmg aku tak bli tiket pon..so ble die ajak balik same..aku pon stuju r..

kalo tak pon...aku balik ngan adik aku..ngan membe die..tibe2 da nk raye ni ramai lak yang bermurah hati...so..sesape yg rase kete die kosong n nk bkongsi balik raye..baik buat cmtu..
sbb
1. leh kurangkan kesesakan lalu lintas
2. leh kongsi wit minyak
3. dapat pahala amal jariah lagi
4. ade gak kwn nk balik kg..
5. lagi selamat kalo pompuan...

byk kan kelebihannye..dlm tak sedar...

tu ler sbenanye topic utama yg aku nk ckp..tapi..tbe2 teringat permintaan yana...nk tlg aku mintak carikan bdk2 practical tok bln spuluh kang...

so..to all student..tak kire r dari universiti ke..kolej ke..asalkan ade psl bidang it n cr tempat prac..contact je r aku..tak pon tinggalkan aku tag..bia aku tau le korang nk practical...
ape sbb aku offer prac kat cni

1. takkan bosan tade keje
2. byk bende leh blaja secara free(tnpa pegi kursus)
3. dapat elaun wlpn tak byk
4. berpeluang besa nk kenal ramai org sbb bhubung ngan gov..

so..sesape yg berminat...jgn lupe...aku pon de announce kat friendster bende ni
Monday, September 22, 2008
**LAILATULQADAR**

hepi burfday haja
nway..smlm 21 September 2008..genap r aumor anak pak hj dalip tu 24 tahun..hepi burfday haja..
aku bkn sengaja tak wish die kat hs..aku msaeh tringat-ingat lagi die pi tinggalkan aku sempena aku nk pi mlawat dia kat sh alam...tp..sebab tanak mlupakan die yg pnh jd teman baek aku..aku wish kat sini..

"hepi bufday to you..hepi bufday to you
hepi bufday to you haja...hepi bufday..to you"

nway...ni ler minggu last sblm raye...yeayea..haku da nk balik kg..skenyer..da lama aku tak balik kg..rindunyer kat mak n abah haku...balik ni leh r bermanje sakan..mkn mskn mak aku..kene urut2 ayah...hehe...bestnye dok kg..

hari ni aku rasa mata aku sembap jer..ingat nk msk class PHP arini..tapi..de keje lak..so tak jd ler gak nmpaknye..aiyo...
project aku tu..masih tak leh link ngan database aku..cane ni..
file auth tu aku da download..tapi bile nk run msti die ckp error..
weh..sape nk tlg ni..tlg la...tlg la..tlg la....

da la practical da nk abiz...pening pale..
rindunyer la aku nk bbuka ngan classmate cs227 aku..nta ble la gaknye si
tepert a.k.a musang tua
bakri a.k.a dugong class aku
mawardi a.k.a lelumba(mawardi da ade makwe ye..kehkeh)
si peah n sara berbuka sesama

lambat btol korunk ni..da nk abih pon pose...

mlm 10 terakhir ni, semua umat islam dambakan malam lailatul qadar...time tu la pintu langit terbuka...n doa termakbul....
andai aku berjumpa mlm itu...
aku cume nk doa ms depan aku yg sukses...
bahagia...
ade suami penyayang..dikelilingi ank-ank....
alangkah bahagianye..

ops..tbrangan lak..


to u'alls....

haku nk korang sambut birthday haku lepas raye ni kat dataran muzium sh alam..aku nk kite lepak sesame pepuas..sbb lepas bln 10..msg-masing akn bw haluan sendiri sbb kite sume da abis praktical..

isk..isk..sdeynye...

semoga sukses...

amin...
Thursday, September 18, 2008
**shah alam in da house**

salam...hari ni dan khamis aku cuti..
MC tok dua hari....naseb r doktor tu baik ati...senang je kasi aku MC...
aku harap-harap kat opis tade pape prob..ye r..class minggu dpn..da ckp org..aku pon da anta confirmation letter..jgn r susahkan shima lak

nway..tq mr nich..hehe..bg i pi klinik wlpn i tau byk keje...n sory eh...

aku pi shah alam dengan sara..esok aku amik ksptn nk pi jupe lec sekali..alang-alang aku da dpt MC pe slhnye kan..aku pon tak bgtau wani yg aku nk trn cni..

aku br je lepas khatamkan satu buku cerita.."kalau da jodoh"..
leh tahan klaka+sedey r crite tu...
dari 5 bintang aku bg r dlm 4 bintang...

sh alam..masih cam slalu kot..cume aku tak bjln2 je lg..
mlm ni cam tade idea je nk mrapu..sbb tade pape sgt yg aku nk bebelkan..cume tgn gatal nk nulis..ni pon pinjam comp si noyu...

kat sh alam ni aku dok umah sewa sara..tapi da jd x umah sewa r..hehe..n arini le aku buka pose reramai stelah 19 hari berpose..sdey kan..slalunye kalo tak buka sorang aku buka ngan rumet aku jer..sume serba sederhana..kdg2 kiteorg mkn nasi lemak je bbuka...
n ari ni kat sh alam..kak yuz msk..rase harmoni je..

n tu la prasaan yg aku ske time blaja dl..sume keadaan rase bez..tak mcm skang..nk mkn pon rase ssh..kat sh alam tu..dpn flat aku je da blambak kdai mkn..24 hours lak tu..ni kat putrajaya..dok lepak2 dpn JPM kol 12 je da pakguard(yg ske tnjuk kuase) da sibuk tiup2 wisel..heran btol aku..kunun nk jg kwsn r tu..pdhl bkn dieorg tatau tmpt tu punye r terang benderang...cane lak le nk pi wt maksiat...guard bkn srg lak tu..bpuluh2 org..mbazir wit kerajaan je...
kdg-kdg aku perasaan..pihak-pihak yg ade cket kose ni cume reti nk tunjuk kat bende2 yg remeh je..mcm pengurusan flat aku tu le..punye le byk prob len..psl smpah tu bkn nk setelkan..yg die sibukkan moto parking bwh flat..
punye r bangang..bkn moto2 tu letak sepah2 smpai org2 jln kaki takleh lalu..itu yg dikecohkannye siap nk lock2 moto..

aku tau r org yg uruskan hal tu gemok..tp tak kaco privasi die pon..siap satu pg tu..die leh lak wat muke eksyen die n tarik2 moto org len..pdhl tak jd hal pon aku tgk..elok je moto tu parking ctu..tak ganggu org pon..kete yg parking sepah-sepah tepi jln smpai ssh nk lalu + menghlg lalulintas tak plak org gmok tu sibuk...aiyo..mympah btol tgk muke die..
hehehe..
skang ni nga tgk nicol david vs natalie grinham...
so ok r..bubbye..

tp sblm tu aku nk gak tlis..mane sara ni tak blk2 dr dating..da 12 suku ni..hehe
sara.............balik r.................
Wednesday, September 17, 2008
nuzul quran***

hari ni da masuk hari ke 17 ramadhan..sekejap je rase masa berlalu..dan hari ni gak hari nuzul quran..selangor cuti...tapi..ofis aku tak amik lak..kene gak le aku pi keje...

smlm aku pi jenjln kat bazar ramadhan putrajaya...ramai sgt org..ditambah lak semalam ade pasar tani...selalunye tapak wt bazar ramadhan tu adelah pasar tani..tapi..sebab ramadhan..parking kete sbelah tu pon die wat pasar gak..

mcm biase r..aku pi sensrg..balik dari kerja...aku pon bli r ikan patin msk asam pedas n ikan bilis bantan wat lauk tok buka...tapi bile sampai mah..roomate aku da pi blikan ns lemak lak 2 bungkus..eish2...

so..aku mkn r mknn tu ms aku sahur pagi td..

putrajaya...mmg le sgt cantik pemandangan kat cni..dari jambatan seri wawasan tu je..aku leh nmpak masjid merah..tasik...mmg mendamaikan..
so hari minggu ari tu..aku pon tringin la nk pi library kat masjid merah tu..nk wat akunye final project..
tapi hampeh...

library tutup..da la penjaga pintu msjid pompuan tu blagak..mcm cantik sgt je muke die tu...nek nyampah lak aku..ckp bek2 bkn tak leh..ni tak...mcm mane r die nk jage status adat kat dpn2 pelancong..mmg tak bleh blah btol

ble aku tanye "erm, tumpang tanye..library kat cni bukak bile ye?"
die leh jwb ngan muka sumbung die"arini tutup..ofis hour je bkk!!"
haku punye r menyirap...

pastu aku pk r..kalo r library tu bukak time ofis hour..sape je nk pi..wat library nk wat perhiasan je ke smate2..pttnye..library r bukak hari minggu..time cuti umum..sbb time tu r org ade ms..

pelik bin ajaib..even bdk skola pon takleh nk pi sbb dieorg skola..tak puas btol ati aku..masjid cantik2..besa2..tapi perkhidmatan...sume perhiasan wat org2 dari taiwan tu mlawat...HAPEKEJADAHNYE!!

then aku lepak r depan msjid tu je wat keje..tapi..tibe2 je ade sorang mamat mlayu ngan seko minah warga asing ni bermadu asmara dpn aku..pergh...kot iye pon die nk bermesra..pi r tempat len..ni depan masjid...bulan posa lak tu...
ei....
aku trus je tutup laptop..pi kat park moto aku..n blah..

ptg tu..tbe2 lak aku tringin nk mkn kfc..aku pon pi r alamanda..tapi sblm tu aku pi round2 kat MPH..cr satu buku tajuk
"ANDAI ITU TAKDIRNYA"..
haku punye r bace st2 tajuk buku tu..tak gak jumpe..then aku bwk r mjlh remaja n tnjuk kt kaunter tu..de tak buku tu..die ckp..abiz stock..
pastu aku pi r kfc..tp.........
...
...
rupenye KFC renovate..wakakkaka

tension aku..ntah hape la dosa gaknye



haku lom bli tiket blk kg lagi ni..msti da abiz..so tak blk braye r aku jwbnye..
nk pi jupe supervisor kedua aku..
cuti pon tak lulus2 lagi
adoh..pening....
Tuesday, September 16, 2008
Renung-renungkan lah

paklah tertekan.

pembangkang menekan...

melayu same melayu bermusuhan..

nak takluk
malaysia da lama dorang idamkan...
hak bumiputera bukan lagi satu keistimewaan. ..



pkr mengganas...

anwar kuarkan idea
'bernas'...
orang umno hati panas...

penyokong PKR tu ader
'nas'...

kenapa melayu buta mata?

gaduh je yang dorang suke..

kenapa?...nak tunjuk yang korang berkuasa?

padehal negara di hujung nyawa....

bumiputera dinafikan hak sekeras-kerasnya. .

itu ke yang orang melayu suka?

demonstrasi sini
sana ...
bikin kacau bilau satu negara...

betapa orang melayu pun dah tak sekuat mana..

mane melayu di masa muka?

anak cucu korang gak yang jadi mangsa..


di perak satu hal..

di mana undang2 tubuh negeri perak tak pnh melakukan perkara sebegitu yg tak masuk akal...

skrg melayu yg rugi n tertinggal.. .

MB pun satu...rujukla org2 atau undang2 yang dah dibekal...

jangan buat keputusan yang tak masuk akal...

smate2 nak tunaikan janji mase plihanraye yg dah terlafaz..


kalau anwar jadi perdana menteri..

jika ditakdirkan tuhan keesokkannyer dier mati...

sape yang akan mengganti?

ahli tertinggi PKR, bkn melayu
sedia menanti...
orang melayu yang bijak n pandai n yg kuat PKR
kan semua dah kuar parti...
last2 bkn melayu
jadi perdana menteri..
hak melayu slama-lamanya dinafi...

di
malaysia melayu jadi kuli..
ha melayu...nak sengih lagi?

ade hati nak demonstrasi lagi?

mase tu sape pun tak pduli

pade dorang...lbih baik mlayu mati..


paklah undur,najib jadi pengganti...

tapi bila najib jadi perdana menteri..

mereka dah buat prangkap lagi...

najib akan terjerat oleh skandal sendiri...

time ni bkn mlayu
hentam najib sparuh mati..
hentaman ini akan berlaku dikala krajaan blom tetapkan penerus generasi perdana menteri...


krajaan pade mase itu takkan dihormati...

peristiwa 13 mei akan berlaku lagi...


ha melayu....gelak la lagi..

bergaduh la sesame sendiri...


tak mustahil org melayu
malaysia akan jadi spt org melayu di singapura...
disekat keistimewaan di mana2..

terabai seperti bangkai bernyawa..

Monday, September 15, 2008
*RAMADHAN & MERCUN*

sinonim kan bila cakap pasal ramadhan, mesti kita teringat pasal mercun...biasa la..kalo kat kg2..time lepas sembahyang terawih tu la ank2 kg berkumpul untuk men segala jenis meriam mercun n bahan api..

tapi..zaman dulu jarang kite dengar berita pasal incident melibatkan bahan api ni..yela...sekarang ni..asal ramadhan je..mesti klua kat paper2..bdk2 cedera akibat benda2 ni...

maka..pihak tertentu mula la sibuk menyekat pengeluaran bahan -bahan tersebut...bila da disekat..bdk2 muda mula la wat initiative sendiri..wat kretiviti sendiri menghasilkan mercun n sbagainye...
tu la yg menyebabkan makin byk kemalangan jiwa berlaku...
sebab ank2 tu tak dapat yang da dibuat sendiri..dieorg bantai r wat sendiri...
sape yg ssh??
mak bpk dieorg gak



sebab nk ulas crite ni jadi lagi menarik..aku da sdiakan care2 nk men mercun dengan lagi sihat..

hehe..maklum la..aku ni anak gadiz kg sejati..tp idea ni sume dr buah hati aku sbenanye


cara nk men mercun
(zaman dulu2)

1.bakar
2.lari
3.tunggu
4. lihat dan dengar...


cara nk men mercun (zaman skang)

1.modified
2.bubuh dalam medium merepek2
3.halakan ke muka
4.bakar
5.tunggu dan lihat (tp tak lari)
6.tunggu kputusan doktor


hehe..pelik kan..tapi benar..tu la yang terjadi
n dalam kesempatan ni..
aku nk ucapkan..berhati2 la nk raye ni...
sbb hariraya tu kemerdekaan lepas kita berpuasa sebulan...
hari utk bersuka ria..
tp time bsuka2 tu jgn sampai terlupa...duka boleh mengundang tiba..

adioss

Thursday, September 11, 2008



sesape yg tade keje tu..meh click akunyer sony vaio ni...bkn je nk berske ria..malah aku nk share sesame..
so..gudluck minasama(bhs jepun)...(=*dlm bhs inggris adalah bmksud everyone)..

helo...
aduh..pening ler pale aku bile wat project ni..
rase tertekan sgt..
nk pi jupe lect je da mkn ari..
mane nk pi sh alam tu jauh..
uisk2...
hari ni..rasenye aku nk mkn nasi lemak
walaupun smlam aku da mkn..
hehe..xtually nasi lemak tu leh thn sdp gak..
da lame tak breakfast kat opis
huhu
rase rindu la plak..
aku sampai skang pon lom dpt lagi xcess pintu
ha,peh btol
kalo tak kasi aku lalu pintu tu..takyah r wat pintu..ni tak tiap2 pagi aku kene ketuk..kalo pintu tu nipis..takpe lagak
ni tebal nk mampos..sampai skt tgn aku ketuk br r ade org nk bkk
sian kat aku....
yang slalu jd mangsa lak kak ct aidah ler
die le manusia yg rajin tlg bukak kan pintu
org len..mmg agak pekak+dtg lg lewat dari aku
pasal pintu tu je da buat aku runsing..
rase cam tak diberi kebenaran nk msk ofis...
hehe emosikan aku ni..tp tu ler yg aku rase...
bia aku sumpah skali kat cni...
BODOH punye xcess kad..bwhahahahha

ni entah bile la nk bg aku xcess yg btol..
da la aku dpt pc pon kokak..
kejenye asik nk hang jer...
bertuah btol

tp nk wat cane..da nsb bdn..
nk xnk kene gak aku trime..
Wednesday, September 10, 2008

The sweet of love comes from your eyes

And the sour of it comes from your sense

The beauty of love comes from your smiles

And the most precious gift of my life comes from your love

So…please keep staring at me, stay sweet...

Keep smiling n the most important is

Love me

Coz I personally will make sure

U always be happy

To keep all that goes on

I love you, I need you

And I miss you a lot.


Tuesday, September 9, 2008
Time untuk bangunkan orang bersahur adalah time
paling crucial sekali. Dibawah ni ada2 tips menarik untuk dicuba:-)

Kalau nak kejutkan orang bangun tidur especially sahur..cam ni antara
caranya..
1. pegang anak jari kiri/kanan sambil tu panggil nama dia perlahan lahan..
2. sentuh bahu org tidur tu..dan goyangkan perlahan lahan..sambil panggil nama dia...
3. renjis air kat muka dia...sambil panggil nama dia...
4. tampar tampar manja pipi dia..sambil panggil nama dia...
5. tutup kipas/air cond

tapi kalau still tak ada effect
1. jerit nama dia kuat kuat...
2. gigit ibu jari kaki dia..cam antu toyol gigit
3. simbah air sebaldi...kalau boleh air rendam baju dalam korang
4. tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. goyang badan dia kuat2 then jerit gempa bumi! gempabumi!tsunami!tsunami!
6. jerit api! api! api!
7. letak kfc ke mcd ke xpun ikan patin masak tempoyak yg baru dibeli sebelah hidung dia..bgi ambik bau sikit

tapi kalau still tak ada effect gak
1. pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia byk kali...
2. pergi kat dia, baca je surah yaa sin!

tapi kalau still tak ada effect gak...ni je la cara terakhir
1. panggil je orang masjid/surau untuk uruskan...kerana tuhan lebih menyayanginya

SALAM RAMADHAN....
Monday, September 8, 2008


love
is not about finding the right person...
but creating a right relationship
it's not about how much love you have in the beginning
but how much love u build till the end..
Friday, September 5, 2008
Bunga Api-PUTRAJAYA-
kawan skolah menengah rendah aku ade send pic2 yang die amik tu
so aku saje nk bg komersial cket letak r kat blog ni..
muahaha

pandai gak die amik
gamba2 ni..so utk tatapan bersama...
tgk le eh..purple flower:

bila bunga berkembang indah...

mata memandang terasa
segar
green fire:

p/s:norza yg amik gamba ni

so gambo2 ni die yg bg
Wanita Cantik yg suka Menangis...


Seorang anak laki-laki kecil bertanya kepada ibunya "Mengapa engkau menangis?"

"Kerana aku seorang wanita", kata sang ibu kepadanya.

"Aku tidak mengerti", kata anak itu.

Ibunya hanya memeluknya dan berkata, "Dan kau tak akan pernah mengerti"

Kemudian anak laki-laki itu bertanya kepada ayahnya, "Mengapa ibu suka menangis tanpa alasan?"

"Semua wanita menangis tanpa alasan", hanya itu yang dapat dikatakan oleh ayahnya.

Anak laki-laki kecil itu pun lalu tumbuh menjadi seorang laki-laki dewasa, tetap ingin tahu mengapa wanita menangis.

Akhirnya ia menghubungi Tuhan, dan ia bertanya, "Tuhan, mengapa wanita begitu mudah menangis?"



Allah berfirman:

"Ketika Aku menciptakan seorang wanita, ia diharuskan untuk menjadi seorang yang istimewa. Aku membuat bahunya cukup kuat untuk menopang dunia; namun, harus cukup lembut untuk memberikan kenyamanan "
"Aku memberikannya kekuatan dari dalam untuk mampu melahirkan anak dan menerima penolakan yang seringkali datang dari anak-anaknya "
"Aku memberinya kekerasan untuk membuatnya tetap tegar ketika orang-orang lain menyerah, dan mengasuh keluarganya dengan penderitaan dan kelelahan tanpa mengeluh "
"Aku memberinya kepekaan untuk mencintai anak-anaknya dalam setiap keadaan, bahkan ketika anaknya bersikap sangat menyakiti hatinya "
"Aku memberinya kekuatan untuk mendukung suaminya dalam kegagalannya dan melengkapi dengan tulang rusuk suaminya untuk melindungi hatinya "
"Aku memberinya kebijaksanaan untuk mengetahui bahwa seorang suami yang baik takkan pernah menyakiti isterinya, tetapi kadang menguji kekuatannya dan ketetapan hatinya untuk berada disisi suaminya tanpa ragu"
"Dan akhirnya, Aku memberinya air mata untuk dititiskan.
Ini adalah khusus miliknya untuk digunakan bilapun ia perlukan."



"Kau tahu:

Kecantikan seorang wanita bukanlah dari pakaian yang dikenakannya, susuk yang ia tampilkan, atau bagaimana ia menyisir rambutnya."
"Kecantikan seorang wanita harus dilihat dari matanya, kerana itulah pintu hatinya


" tempat dimana cinta itu ada."


Wahai kaum lelaki,
sedar dan ingatlah akan

kecantikan wanitamu yang azali..

bukan pada kecantikan luaran semata-mata

Selami lah hati wanita milikmu.. dan

ingat lah...


p/s:tq for the email sara...

mmmuuuahh


wanna edit ur pic....
juz email me at (juz click here baby)


page

Followers