Thursday, September 18, 2008
**shah alam in da house**

salam...hari ni dan khamis aku cuti..
MC tok dua hari....naseb r doktor tu baik ati...senang je kasi aku MC...
aku harap-harap kat opis tade pape prob..ye r..class minggu dpn..da ckp org..aku pon da anta confirmation letter..jgn r susahkan shima lak

nway..tq mr nich..hehe..bg i pi klinik wlpn i tau byk keje...n sory eh...

aku pi shah alam dengan sara..esok aku amik ksptn nk pi jupe lec sekali..alang-alang aku da dpt MC pe slhnye kan..aku pon tak bgtau wani yg aku nk trn cni..

aku br je lepas khatamkan satu buku cerita.."kalau da jodoh"..
leh tahan klaka+sedey r crite tu...
dari 5 bintang aku bg r dlm 4 bintang...

sh alam..masih cam slalu kot..cume aku tak bjln2 je lg..
mlm ni cam tade idea je nk mrapu..sbb tade pape sgt yg aku nk bebelkan..cume tgn gatal nk nulis..ni pon pinjam comp si noyu...

kat sh alam ni aku dok umah sewa sara..tapi da jd x umah sewa r..hehe..n arini le aku buka pose reramai stelah 19 hari berpose..sdey kan..slalunye kalo tak buka sorang aku buka ngan rumet aku jer..sume serba sederhana..kdg2 kiteorg mkn nasi lemak je bbuka...
n ari ni kat sh alam..kak yuz msk..rase harmoni je..

n tu la prasaan yg aku ske time blaja dl..sume keadaan rase bez..tak mcm skang..nk mkn pon rase ssh..kat sh alam tu..dpn flat aku je da blambak kdai mkn..24 hours lak tu..ni kat putrajaya..dok lepak2 dpn JPM kol 12 je da pakguard(yg ske tnjuk kuase) da sibuk tiup2 wisel..heran btol aku..kunun nk jg kwsn r tu..pdhl bkn dieorg tatau tmpt tu punye r terang benderang...cane lak le nk pi wt maksiat...guard bkn srg lak tu..bpuluh2 org..mbazir wit kerajaan je...
kdg-kdg aku perasaan..pihak-pihak yg ade cket kose ni cume reti nk tunjuk kat bende2 yg remeh je..mcm pengurusan flat aku tu le..punye le byk prob len..psl smpah tu bkn nk setelkan..yg die sibukkan moto parking bwh flat..
punye r bangang..bkn moto2 tu letak sepah2 smpai org2 jln kaki takleh lalu..itu yg dikecohkannye siap nk lock2 moto..

aku tau r org yg uruskan hal tu gemok..tp tak kaco privasi die pon..siap satu pg tu..die leh lak wat muke eksyen die n tarik2 moto org len..pdhl tak jd hal pon aku tgk..elok je moto tu parking ctu..tak ganggu org pon..kete yg parking sepah-sepah tepi jln smpai ssh nk lalu + menghlg lalulintas tak plak org gmok tu sibuk...aiyo..mympah btol tgk muke die..
hehehe..
skang ni nga tgk nicol david vs natalie grinham...
so ok r..bubbye..

tp sblm tu aku nk gak tlis..mane sara ni tak blk2 dr dating..da 12 suku ni..hehe
sara.............balik r.................

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers