Friday, September 26, 2008
**slamat hari raya**

esok da cuti..yeayea..n mmgu ni balik kampung...sakit la plak pale aku hari last kerja ni...pepagi td da pi setup komputer bilik training da...tu pon tok class lepas nek raye ni...ptg ni ingat nk pi bbuka ngan kenkwn aku...tp..tak book tempat lagi...aiyo...mau nye kiteorg buka roti je...

aku ingt lagi satu peristiwa nk pi berbuka kat sh alam dl..
time tu aku pi ngan wani...adilah..ngan yusrina..kunun2nye nk r mbazir wit mkn pizza..tak pon nk mkn bende mahal tok buka ptg tu..punye la xcited klua dr hostel...
pi la SACC kat sh alam tu..pegi punye pegi..pizza da pnuh org..mrambu la kiteorg cr tmpat mkn...tapi sume tempat penuh..last2 kiteorg buka kueh + roti boy jer kat dlm surau PKNS sh alam..
kehkeh..sian btol...

nway..tok semua kenkwn aku..yg nk blk kg tu..hati2 di jalan raya..pandu lah kenderaan anda sebaik mungkin...

aku nga sibuk nk cr contact ni..penin pale..ado..ado....ado...
cane ni tepert oi...
kaka pon satu..pi lak balik awal2 mcm r rumah die kat slayang tu jauh bebeno..ceh..

so..rasenye..until next week..aku takkan update blog ni..
so..adioss

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers