Tuesday, September 23, 2008
**project**

nway..thanks to JIM..nk tlg i wat project final lak..n to BAKRI too...
nway..da leh lak link pi database..yeayea..tp cume takleh run penuh lagi..nga berusaha sepenuh tenaga..cewah..pdhl kalo aku balik keje je..tak tengok bleach..aku men game..tak pon aku baring-baring je..nta ble tah nk siap gaknye...

hari ni nk tulis psl pe ek??psl balik kg kot...sebab..ble denga lagu raye kat radio..pergh..hati membuak2 teringat kat kampung...beznye bali..tq to abg mazuan..sggp nk tmpang aku balik kg..lagipon mmg aku tak bli tiket pon..so ble die ajak balik same..aku pon stuju r..

kalo tak pon...aku balik ngan adik aku..ngan membe die..tibe2 da nk raye ni ramai lak yang bermurah hati...so..sesape yg rase kete die kosong n nk bkongsi balik raye..baik buat cmtu..
sbb
1. leh kurangkan kesesakan lalu lintas
2. leh kongsi wit minyak
3. dapat pahala amal jariah lagi
4. ade gak kwn nk balik kg..
5. lagi selamat kalo pompuan...

byk kan kelebihannye..dlm tak sedar...

tu ler sbenanye topic utama yg aku nk ckp..tapi..tbe2 teringat permintaan yana...nk tlg aku mintak carikan bdk2 practical tok bln spuluh kang...

so..to all student..tak kire r dari universiti ke..kolej ke..asalkan ade psl bidang it n cr tempat prac..contact je r aku..tak pon tinggalkan aku tag..bia aku tau le korang nk practical...
ape sbb aku offer prac kat cni

1. takkan bosan tade keje
2. byk bende leh blaja secara free(tnpa pegi kursus)
3. dapat elaun wlpn tak byk
4. berpeluang besa nk kenal ramai org sbb bhubung ngan gov..

so..sesape yg berminat...jgn lupe...aku pon de announce kat friendster bende ni

1 komen yang perlu dibaca:

  1. Hye lynn swaaann.. o0o0 lynn suke layan bleach erh? i ske layan citer one piece.. penah dgr? best tue citer dier.. btw lynn.. i baru create weblog psl ubuntu.. check it out : www.my-ubuntu.net/blog

    n send my regards to eric n nicholas.. i ingat nak ajk dia join my weblog :D ehehehe ;)

    ReplyDelete

page

Followers