Sunday, May 9, 2010

dedication utk hari guru

erm..before tu..nak wish my mum happy mother's day..tapi mak tak bukak tenet..huhu..takpe yang penting dah tepon mak. =)
yang ni berkaitan hari guru lak. minggu depan, 17 hb May..sambutan hari guru akan berlangsung di IPG cik lina. program tu antara program anjuran JPP bersama budak2 tesl. cik lina jadi naib pengerusi. cik lina dah come out dengan beberapa dedication for teacher's day.
so...gambar2 kat bwh ni...budak2 IPTeknik boleh order terus ataupun jumpa wakil kelas masing-masing.
tak rugi sekali sekala keluarkan duit utk hargai org yang dah tabur jasa kat kita.
dedication ini terbuka kepada staf, lecturer dan semua pelajar IP Teknik.
So..sila tatap n booked.

yang ni cik lina letak harga RM 5. sesungguhnya, bunga ini sagat cute. yang ni contoh pink n oren
also available in
blue & red











ha..sleeping beauty with choc ni harganya cuma RM15. sangat sesuai untuk di bawa tidur ataupun diletak atas rak setelah chocnye di makan.
si sleeping beauty ni pon leh ditukar dengan
1. rabbit
2. bear
penukaran si sleeping beauty tidak akan menjejaskan harga
extra cost hanya akan di caj bila nak decoration berlebihan.




bear & marshmallow..kat telinga bear ni ade marshmallow. yum2..
sesuai kasi kat lecturer untk kenag-kenangan sebab marshumello tu leh kasi kat anak lect
harga yang ini RM17.










si cenonet ni murah aje. siap ade bunga towel n cenonet di tambah dengan coklat. sila kasi jejaka2 ye hadiah ni. boleh la kasi towel free.
dan boleh jugak makan coklat awek kasi..
cenonet tu boleh dijadikan keychain letak kat kunci moto or kunci kete.
harga si cenonet ni RM 5 sahaja. murah bukan??






yang ni flower with choc. sebagai ringkas dan selamat. ehehe.
harga FWC ni pon RM5..aduyai...murah2..dengan harga RM5 boleh mengembangkan hati orang tersayang sebanyak 600%..
tak kan tanak??









untuk manusia yang bergaya lebih matured, lebih gentlemen..lebih lah segala2nya, boleh la beli bouquet ni. boleh jugak request untuk berapa kuntum bunga yang di ingini. utk RM 3 kuntum siap dengan bunga kecil n hiasan ni, cik lina cume letak harga RM 20 aje..sesuai dengan harga remaja.
kalau kat kedai, sila jangan mimpi dapat harga macam ni.
bunga ni jugak boleh request warna. warna cik lina nak amik jdkan sample ni adalah red sebenanya. tapi amoi kedai bunga cakap stok abis.
so dengan itu, cik lina offer,
warna bunga, warna sampul n berapa kuntum yang anda semua inginkan, boleh pilih.
setiap tambahan bunga segar adalah RM 3.
setiap tambahan hiasan dan decoration juga RM3.
murah bukan??


ok ah..kalau berminat boleh jumpa semua JPP IPG Teknik @ tinggal komen kat blog cik lina ni.
tak pun, nak secret lagi, sila email ke
cindaiungu[at]gmail[dot]com.
jangan lupa sertakan sekali
1.kepada siapa:
2.kelas/jabatan/kumpulan:
3.ucapan:
4.daripada:

dan state sekali yang mana tempahan yang anda berminat.
sila.
jangan malu2 ye..
pembayaran, boleh aje datang ke bilik JPP/ call aje cik lina bila2 masa. nak no tepon..? email la dulu..=)

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers