Monday, July 26, 2010

kueh raye..kueh raye

hm...
edisi kali ni..cik lina nak bagi semua pembaca blog ni untuk beli kueh yang sedap ini daripada cik lina.
bukan main2 tau..sangat la sedap..
untuk keterangan dan rasa sebenar..boleh je dapatkan sampel kueh. tapi tempahan kueh ni agak terhad. kene tempah seminggu puasa. lepas tu order akan di tutup sebab kueh ni home made cookies.
siap buat guna butter lagi.
kali ni cik lina nak upload cookies yang hot aje..
so nk bli / nk sample...sila email ke cindaiungu@gmail.com
kueh pertama
1. kenary (50 biji) = RM 38 - harga mahal tapi rasa sangat la memuaskan..tak caya..beli la
2. pineapple roll tart (50 biji) - RM 28
3. almond london (50 biji) - RM 30
4. chocholate rice(50 biji) - RM 28
so jangan lupe beli ok...leh gak dapatkan kueh2 ini di pengedar berdekatan anda..
di cyber..leh contact ngn mariatul shima and kat putrajaya leh contact ngan mima. sape2 nak contact dieorang..leh email kat cik lina jugak..=)
adios

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers