Monday, July 12, 2010

teaching aids..teaching aids

erm..dah masuk minggu ke tiga da cik lina kat putrajaya. dan dah 3 minggu jugak terpaksa terjerit - jerit dalam kelas sebab nak dapat attention budak-budak.
first week memang la habis cuak. sekarang ni macam da leh get along dengan budak - budak darjah 2.. stakat ni..walaupun budak - budak teramat la nakal. tapi. tetap suka nak buat benda menarik nak tarik perhatian dieorang. so cik lina nak upload the latest pict yang cik lina draw. topic adalah IN THE GARDEN..=)..
masalah cik lina cuma dengan matematik.
nak ajar tajuk length. tp budak2nak darab pon tak tau..=(..sangat sedih..
macam mana tu..
3x2.5cm = dieorang leh plak bagi jawapan 2.5 cm jugak..haih..salah cik lina mengajar kah?
yang itu..sangat risau
sat g nak buat RPH da.
ngantuk pon ye..
esok DR nak datang melawat. harap2 semuanya ok..
so..
take a look la gambar cik lina lukis ni..
yang ni utk tajuk animal aritu..b4 color

yang ni utk topic in the garden.
banyak sebenanye teaching aid yang baru cik lina hasilkan. cuma tak sempat nak amik gamba dan tepek kat cni aje..ni pon tengah dalam proses sesuaikan diri..


2 komen yang perlu dibaca:

  1. mak ai...rajin gile ko lin..huhu.aku cari kat tenet je.hhahaa

    ReplyDelete
  2. cari kat tenet kecik pixel gambanya. kene la buat sendiri untuk jd besa

    ReplyDelete

page

Followers