Saturday, March 24, 2012

jari berinai sudah


salam.

after all.
alhamdulillah. selesai sudah majlis pernikahan dan resepsi kami.
semua nya telah berlalu dengan selamat.
dan akhirnya
gelaran cik razlina dah bertukar pada puan razlina. dah bergema jugak kat sekolah nama puan tu. rasa macam mimpi pun ada. rasa macam tak percaya pun ada. tetiba je dah bergelar puan.

perjalanan majlis tu nanti aku akan cerita satu persatu. hidup sekarang ni takdela berubah mana pun. cuma bahagia dan rasa macam secure. hekhek.

ni gambar baru je lepas bertukar status.

dah cover ayu sangat. dah tekad gak taknak touching2 time nikah tu. dan yess..
berjaya.
siap nak tergelak pun ada time shahrul baca taklik tu. bukan aku tak menghayati tanggungjawab yang aku kena jalankan. tapi kan aku redha.

bila  baca taklik kena berkekanda adinda..:)

dan ini la baju sanding selepas di beadingkan..


dan ini hanya lah update sementara tunggu majlis resepsi adik norazah habis.

ye..


p/s : betul ke orang kata kalau inai merah kat tangan maksudnya empunya diri kuat cemburu??



~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers