Tuesday, April 21, 2009

Mengantuk + sakit tengkuk and kepala..maybe dah terjangkit tepert sebab sakit tengkuk aritu..ahaha..mayb jugak sara sebab hangout dengan dieorg hujung minggu hari tu...tapi rancangan semu fail...

  1. memula bercadang ngan tepet nak lepak tasik titwangsa pepagi buta..makan sarapan same2 kat tepi tasik+ aku msk sarapan baked bean..sosej and sandwich...tapi...tak jd sebab sara ade hal..mlm jumaat baru bagitau..sdeynya...

  2. turun KL n jenjalan ngan lijah pegi carrier fair (ni untuk accountant and bussines admin)..tapi aku sebok2 gak pegi sebab nak teman dia..petang ingat nak jenjln ngn kwn lijah nek kreta baru..tapi..tak jd sebab kawan dia tak reply mesej sebab tertido...

  3. nak tengok wayang kat tanjung Golden Village (TGV) KLCC cerita he's just not into you..dah budget2 tengok pukul 8.10 mlm...dah beratur nak beli pon..tapi..sampai je turn kiteorang..screnn tunjuk yang vailable pukul 9.10 mlm..uwa....tapi takpe..tuka plan trus bli tiket mall corp..naseb baek best...

  4. dalam perjalanan balik terase kenyang..tapi takut balik rase lapa pulak...then nak bli burger..lijah lak pesan “eii..tak healthy r..balik nanti masak bubur abalon je r”..aku pown angguk2 stuju..tapi..sampai bilik lijah tidur mlepek..sedangkan aku berguling kelaparan..huk..huk...sdey..last2 aku mkn megi je..ahaha..lagi la tak sihat.

  5. Pukul 11 dah klua dari setiawangsa...sampai KL sentral jupa tepert and tunggu sara...then pegi midvaley...sara cakap nak main bowling..tapi...dari pukul 1 tunggu..sampai pukul 3 senarai list menunggu tak bergerak-gerak..n then kaunter cakap..free lepas pukul 5 je..dari tempat bowling tu men dalam terang..sampai la main dalam gelap..kiteorang tunggu..tapi...bila pukul 5 check balik..dia cakap list nama dah terlepas..penatnya tungggggggggu...bangang2...


tapi walau ape pown..aku enjoy...mmgu ni lak ingat nak pegi tengok teater mahsuri dengan dieorg + nk pegi sh alam dengan lijah n uyin tgk pasar lambak kat stadium shah alamsyurga shoping.....bilik dah lame tak bersapu..rumput rumah da lame tak berpotong..karpet..dah lame tak jemur..cume baju je dah berbasuh and berlipat..wah...makin kesuntukan masa...


sekarang rasa tak cukup masa...kerja pun rase bertimbun-timbun..yang tak puas hati..port broadband lak tetiba takleh connect..telefon celcom..dia ckp tggu jap..24 jam..dia setel prob..tapi ni dah masuk 2hari..tension2..rasa macam nak telan biji durian je banyak2 bia tercekik..tapi lagi rugi sebab aku yang sakit..baik bakar je modem tu..tapi...tu pun aku yang rugi sebab beli mahal..hahaha..ape yang patut aku buat..?? kene la buat macam ni...balik lambat..semata-mata nak update blog..uish..rajin tahap melampau..


konvo bulan depan..tapi tak xcited nak bayar yuran..result test klua esok..tapi..tak xcited nak check..konfem tak dpt...daripada berharap benda yang aku rasa tak dapat..baik jaga ape yang aku ada sekarang..kalau tak..org cakap..yang dikejar tak dpt..yg dikendong tercicir2..


haih..kalau lah aku kaya..tak payah sibuk2 nak kerja..takyah sebok2 nak belajar tinggi2...yang aku tau..blaja je dari pengalaman..cewah2..cakap memang senang..tuktuk..ketuk kepala sendiri yang terasa mereng..nak ingatkan orang laen..sendiri kene la bermotivasi...kalau tak org akan mengata lagi..ahh....sidia tu..mengangkat dulang paku serpih..mengata org..dia yang lebey...mana ade orang yang lahir sentiasa puas hati dengan apa yang ada...ade je nak kritik..uit..mengkritik boleh..tapi kene cermin diri dulu..aku bukan kesah nak mengata orang laen..kadang-kadang aku pon join skali..cuma time sedar diri camni..kene la state kat cni awal2..


p/s : tahniah pada nadia...sbb dah bersalin baby boy dengan selamat..baby boy yang cute..tak sampai lagi sehari time kiteorang melawat tu..=)..nnti dah bwk cable..aku upload gmbo cute tu..



4 komen yang perlu dibaca:

  1. kalaulah aku kaya..mcm2 leh wat..hihihi..
    k.lin bayar ler yuran konvo tuh..raikan apa yg telah kita usahakan..cian kt diri sndiri..

    ReplyDelete
  2. huk..huk..tade wit nk bayar yuran konvo tu..mhl r sarah..

    ReplyDelete

page

Followers