Tuesday, June 9, 2009

=) June.....bencinye...

ah..entry kali ni menyatakan rasa tak puas ati aku...tapi memang pdn muka jugak kat aku.

"aku tak ske lelaki tu..suka berlagak pandai...suka pk dia paling bagus..dia paling bernas..dia yang betul...aku paling benci org hipokrit..org yg perasan bagus..orang yang pura-pura baik tapi belakang ngutuk...aku benci tahap cipan org camtu..n aku tak boleh rasa senang bergaul dengan orang macam tu.....aku tak leh handle muka aku bila berhadapan dengan orang macam ni..bila aku tak ske..memek wajah aku akan menggambarkan semuanya...arghhhhh..tidak..aku benci dia...aku benci dia "

dilema je rasa bila masuk bulan june tahun 2009 kali ni..iye la..ni la 1st time june yang aku lalui bukan cuti semester..org len tengah seronok berlibur...kalau korang la kn..camne nak buat bila jumpa org yang camni...
bkn aku tak cuba..n aku lak bukan orang yang kurang ramah mesranya...aku senang bergaul...serius senang..tapi...aku memang tak bley blah dengan orang camni...tapi memang pdn la dengan muka aku..sebab.....orang tu makin dekat dengan aku...=(..sh**..sh**..
maybe Allah nak menduga aku....macam mana aku akan hadapi hari-hari mendatang bersama orang macam tu...(erk..entry ni bukan bermaksud dia tu bf aku yer..)
tu la..orang cakap..jgn benci sesapa..lelama...makin dekat la org tu dengan kita...bkn aku tak sedar semua tu..sedar.........tapi...aku tak bley handle...

n aku cukup nyampah bila die cakap..."eh..how should i know..u tak masukkan dalam blog u.."..aku bukan bengap pon tak phm bahasa...die ingat entry dalam blog die tu bagus sgt r gaknye...siap nk sindir2 blog org lain..kan aku dah cakap..dia budget bagus..husshhh..memang tahap binatang haram la orang tu...aku punya blog..sukahati aku r...bkn aku suruh dia baca pon sampai nak jadikan assignment...die tu yang ske BZ body+perasan dia bagus...

nyampahnye....

bulan depan..genap la setahun aku kat cyberjaya...>.<..dah lama jugak rupanya...harap-harap..bulan depan dan seterusnya rezeki aku makin murah..makin di rahmati...makin di jauhkan dari orang-orang yang aku benci...
n entry ni bukan bermakna aku...tak mensyukuri..nikmat yang sedia ada...

6 komen yang perlu dibaca:

  1. eiiii kalo aku yg duk dkt ngan org tu..baru name buku ngan ruas.

    ReplyDelete
  2. All this will make you grow stronger with each challange in life.

    Just like flu, your body will build resistance for you to be stronger and better.

    Take care!

    ReplyDelete
  3. tu r kan kak..eish..tak bes..tak bes

    ReplyDelete
  4. eh..tak gak..kalo dah ade resistance..takkan la xkene flu balik..still leh dpt flu jugak kn....cane tu?

    ReplyDelete
  5. sabar...kekadang segala yang berlaku tu ada hikmah disebalik kejadian..dan segala ujian yang mendatang mungkin ada rahmat dan kebaikan untuk kita masa depan..

    ReplyDelete
  6. tu la..sabar tu penenang jiwa...pengubat nestapa

    ReplyDelete

page

Followers