Friday, December 23, 2011

wedding preparation : Wedding Cake

:)
lagi beberapa hari lagi je nak balik JB.
dah siapkan beberapa perkara penting untuk hidup.

2 appointment penting dalam hidup on january. need 2 pass for all interview and exam on january supaya semua perancangan untuk march xde yang tergendala.

IM done my HIV test. sangat mudah bila buat dekat KK kampung. seawal 8 pagi dah keluar rumah. sebab terus nak uruskan pasport. then pegi klinik kampung, jadi orang kedua jumpa doktor. masuk 5 minit   dah setel..




of course la tak reaktif kot. no worries.

dah setel 1 benda. so untuk januari kena la apply cuti untuk pegi pejabat agama. bkn sengaja taknak buat masa cuti. tapi macam ada benda tertunggak lak nak buat cepat sangat.

then dah jugak pilih wedding cake. dah tempah beberapa ketul macaron.
macaron tu divide dua dari tempahan. 1/2 daripadanya nak letak kat hantaran. save budget.

macaron yang bakal di hidang bersama kek gorgeous
kek yang telah di pilih..
kek ni aku pilih dari blogger jugak. tak sangka area kg aku ada perusahaan buat kek cantik2 camni. hihi
nak jugak tengok sila terjah sini

kek ni pon ala2 gold gitu. tamak kan. semua nak berunsur emas2.

oh. ye
invitation card pun dah selamat di pilih. yang ni kira save budget punya pasal aku just beli out layer je. so minggu terakhir december terpaksa bertungkus lumus untuk buat in lay sendiri. punya la kedekut kan..:)



walaupun simple aku puas hati sebab kad ni mengikut tema yang di inginkan
kiranya ada beberapa benda je lagi nak setel.

catering dah confirm.
skirting & alas meja pun confirm
menu stil lagi dalam decision.

dan apa yang sangat exaited nak share sebenarnya adalah package untuk staff MAS. tengah pilih untuk destinasi bulan 3 lepas majlis. untuk cuti bulan 6 dah pilih destinasi. tapi yang paling dekat ni masih blur.

tapi sangat berkenan dengan package ni.


en sayang.

i nak package yang ni boleh..:)



cuba bayangkan. naik flight dari KL ke Penang. then travel ke phuket n krabi naek cruise. :) sangat bahagia. haha

tapi en kesayangan jawab. tapi bln 3 pun kan nak dapat cruze....sama ke??



yang ni insyaAllah keluar bulan 3.
cannot wait for march yang bahagia..
~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers