Sunday, September 2, 2012

2012 : Surat Cinta 3 September

salam sayang...

en abg syg.
sihat?
moga sihat2..
cik adik kat kampung halaman ni sihat dan sentiasa merindui cik abg.

nak tunggu tengah malam ni sebab macam biasa tiap-tiap tahun cik adik kat sini buat benda yang sama..pilih kek online untuk sambut bday suami sendiri. tak dapat sambut depan mata. tak dapt kiss untuk bagi hadiah. maka online ni harap mencukupi.
cik adik kat cni batuk selsema. maka real life pun tak leh peluk cium takut jangkit..


ingat lagi tak dulu..
encik abang bila nampak cik adik belagak gila..bila selisih jarang kita sengih-sengih kerang busuk. hanya kening tebal bwh spek mata tu terangkat2..tanda kita bertegur sapa. maka cik adik pun jual mahal dengan hanya angkat kepala. padahal stiap kali perhimpunan cik adik akan cari tempat strategik yang boleh nampak en abg berdiri. tak nampak muka nampak rambut pun time tu rasa bahagia..:)


dan tak pernah lupa
en adik baca surat 1st perkenalan kita masa 3 september juga tahun 2001..
dan esoknya hanya mampu hadiahkan coklat ketburi yang entah cik adik beli dari mana. cik adik pun tak ingat dah.
hanya itu yang mampu masa sekolah. tanpa perasaan cinta. time tu perasaan suka yang suci dan naif..dan berbaloi coklat time tu sebab akhirnya cik adik berjaya memenangi hati en abg sehingga en abg syg gila kat cik adek..:)
cik adik dah letak doa pengasih kat coklat tu..hihi


en abg.
moga tahun ini akan lebih baik dari tahun-tahun mendatang. sejajar dengan cita-cita encik abg cik adik da belikan hadiah yang mahal cket sampai tak cukup belanja bulanan bulan ni. bukan cik adik sengaja. tapi cik adik pk untuk masa depan kita juga.
maka. nak claim hadiah kena la balik kg. tapi dah dapat jangan asik main dengan hadiah itu semata. :)

kalau kata satu dunia perlukan 1000 orang untuk bernyawa. kalau pasukan tentera perlukan 10 000 orang untuk berperang. sy hanya perlukan awak dalam hidup saya untuk serikan hidup yang kini
kelam
kusam
tak berseri
lagi sunyi

maka.
sila pulang lebih kerap untuk melunaskan rindu yang tak pernah kurang
walau 11 tahun telah berlalu.

sy menunggu dan terus menunggu saat.detik. dan masa
untuk kita hidup bersama
bina mahligai indah
dengan awk.
dan baby kita...:)
mawar raudhah x sabar nak dady belai2 dia...

dan sebelum syg menutup mata sebab esok ada kelas dengan 8 period yang menjumlahkannya 4 jam berdiri tanpa duduk.
syg nak ucapkan...
Puan Razlina Mohamed.
sayang. rindu.
En Shahrulnizam Mustapha.
dan sempena 3 September tahun 2012 ni...


cpt buat wish en abg
dan tak lupa
hepi anniversary...yang keberapa kira sendiri




dari..
isteri yang jauh dan sentiasa merindu
^.^..muahh

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers