Wednesday, August 27, 2008
moning...
aku plik r..stiap kali aku letak tajuk...msti tak kua
so kali ni aku mls nk letak tajuk...nyampah aku..aku nk crite psl trip aku pi jupe pn liza kat sh alam ari tu...
sblm tu aku nk load gamba tiket n tarikh yg mnarik tok tatapan korang...
ha tiket tu bermaksud 08/08/08....hehe
dalam staun..kite akn jupe skali jer tarikh cantik camni...hari...bulan dan taun pada ms yang sama...
amazing kan..kali ni aku yg dpt rakam detik2 ni..hehe
how lucky i'm..



time tu aku pi sh alam nek bas rapid jer..
pi ngan sara dari umah flat aku...aku pi ler nek moto pi umah sara..
sampai mah die aku jalan kaki pi depan nak tggu bas...tapi kiteorg taktau bas nk pi WTT tu belah kiri ke knn jalan..lame r kiteorg tggu bas..dari kol 9.30 pagi..sampai r kol spuluh..kehkeh..
janji nk btolak mmg kol 8.30...pastu tunggu si sara bersolek lagi..hehe
lama r jadinyer...

ni aku nk tunaikan janji pada kak niena...nk letak gambo die dlm blog aku..hehehni ler orgnyer...


aku kenal kak niena ni time aku blaja kat pilah...amik diploma sains komputer je...heheh..skang die da dekat UPSI.. bercita2 untuk menjadi guru...hehe
aku rasa r..sbb kalo tak..tak ler die ngan due lagi kawan aku tu ber iya2 pi sambung kat UPSi..ye tak...

nway..gudluck r pada kak nyna..

to KASMAWATI.. kawan aku kat TIJB.. aku br dapat tau pasal pertunangan die..so....slamat bertunang r eh..
smoga berbahagia..hehe..
ramai yang da lepas..aku bile lagi....??

smalam...pilihanraya tok permatang pauh...
aku??
mls r nk komen byk2..cuma...satu soalan yg sentiasa berlegar kat pale otak aku...
btl ke PKR akn tunaikan janji dieorg...
so..tunggu dan lihat...
satu daerah tumbang...mungkinkah semua terlibat..
spatutnye..biarkan je LUNCAI ngan labu2nyer....
hehe

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers