Wednesday, November 12, 2008
**i can let you go**



bila dengar lagu britney ni...rase cam best je buat kerja...rase cam terbuai..
minggu ni my housemate a.k.a. x roo
mate akan balik kampung..majlis perkahwinan adik dia. comel si nadia tu..muda-muda lagi jodoh dia da sampai..

macam-macam yang akan berlegar dalam fikiran seiring dengan usia kita..macam tu la juga bila kita menjadi warga emas...perasaan semakin sehalus bayi..mudah tersinggung...rasa di abaikan..akan semakin mencengkam perasaan kita.

semalam..sewaktu aku pulang..cuaca agak mendung diselangi dengan rintik halus hujan..aku segera pulang sebelum rembes hujan semakin lebat. dan akhirnya aku berjaya sampai sebelum aku kebasahan. yang pentingnya..aku tidak berkesempatan untuk membeli sebarang makanan. terpaksalah..santapan ringan aku jamah untuk makan malam. mengisi perut yang agak berkeroncong. sekurang-kurangnya..tak la aku menggelupur kelaparan..

hehe..sadis btol bunyinya..sbenanye..tak la sampai menggelupur...huhu


n hari ni..rasa macam sumthing je..rase cam tak selesa..rasa cam tak sedap hati..tak tau la kenapa..n tengahari ni tak selera nak makan tengahari..rasa macam nak muntah pon ade..nape tah...rasa nak marah..rasa nak tumbuk orang pon ada...so aku tade mood nak buat ayat berbunga-bunga hari ni...
tapi sbb ade org bmurah hati nk blanje pizza..mood aku pon da brubah jd OK

lagi sminggu aku nak wat present kat uitm..takot pon ade la jugak...tapi nak takot nape lak kan..cuti lom mintak lagi..ha..aku tau..hari ni rasa sakit ati kot..so bila hati sakit...semua benda jadi rasa sakit jugak..rasa cam nak buat kerja banyak-banyak tanpa hiraukan orang len..

ntah mane gaknye pi tea lady ofis aku ni..denga cerita dia da tak kerja kat opis aku..tatau la nape..tau-tau je dia takde..aku pon pelik..so mesti tak lama lagi aku dapat tea lady baru..so sesapa yang masih menganggur n nak kerja..opis aku ada satu kerja kosong..sbg TEA LADY...

hari ni pun rasa cam mend
ung lagi..rasa cam redup je..so opis pon terasa dingin..haba langsung ler tak terbebas..bosannye...cane ni.......ok..arini rasa cam aku nk cerita benda rutin yang aku buat tiap kali balik kerja

1. bila da park moto..+kunci+tutup pintu pagar...aku masuk bilik la..
2. bukak kipas
3. amik hanger sangkut jaket..
4. b
ukak almari simpan helmet (letak bag skali)
5. sangkut tudung...
6. bukak laptop..
7. amik t
uala n mandi
8. da siap pakai bj trus cr pendrive..
9. pindah folder dr pendrive pi laptop
10. tgk crite bleach..

itu ler antara rutin harian aku bila hari bekerja...hari minggu tu laen crite..

1 komen yang perlu dibaca:

  1. wah..best la rutin lynn..njoy ur rutin tu puas2 tau! nanti da kawen..no more rutin mcm tu lagi..hehehe..tapi rutin yg lagi best dari tu tau..

    ReplyDelete

page

Followers