Thursday, November 27, 2008
**.......***

ahahah..taktau nak buat tajuk ape...xtually lame sgt da rasenya tak merapu..lepas je balik dari sh alam aritu..langsung aku tak sempat nak update blog...nak di jadikan cerita...sebelum aku bertolak pi sh alam 19 hb aritu...aku pi la godeh2 sistem aku untuk kali terakhir...yela..takut tu nak present..

ntah macam mane tibe-tibe je tergerak hati nak tukar password utk database..aku pon tuka la..then bile aku bukak balik..akunye database da takleh nak acces...time tu tak dapat bygkan r macammana pucatnye n serabutnye pale otak aku..aduh..rungsing sgt

aku punye la cr jln penyelesaian sampai tertidur-tidur..last-last aku pasrah...pi nek erl..n amik komuter sampai sh alam..area kol 10 aku da smpai...lepak2 blik dak wani (die tak blk sbb pi sukan asea..canggih sep..)

then aku lepak2 n pi le fakulti dlm kol 1.30...aku da tade hati nak recover balik database tu...da tu..ujan lak tu..abis r baju aku bsh sbb dr bas stop pi fac aku tu kene gak berlari-lari anak+ngn beg yg berat...

time ujan lebat..kilat sambung menyambung...guruh berdentum...aku pon buat persediaan nak present..nta ape untungnya aku..sebab ujan lebat..juri yang nak tanda aku nye presentation tu 2 org je...aku pon tersenyum lega..n kwn aku pesan...slagi die tak tnye psl database...aku jgn ngengade kantoikn diri sendiri

aku pon buat r muke confident...(nasib r sistem jln...) n...aku berjaya akhirnya..ahahah...20/11 ade lak exibition tok project..tapi tak risau sgt..sbb da setel present..so aku+clique2 aku pi r lepak kat ANDAMAN syeksen 24...

aku ni mmg crewet cket bab mkn..tpi kat kdai tu..wlpon makck amik order tu tulis je pe yg aku+kwn2 aku ckp(wlpn dlm perbincgn)..service dia cepat..murah dan sedaaaaaaaap....

memula kiteorg plik gak..sjak ble lak order udang grg tepung+ayam cendwn..rupe2nye time ordr tu ade le si tepet ni sebut udang tu..ahahah..tak sedar pon..pdhl order tu dibuat oleh aku n sara....tapi kiteorg telan gak (kecuali sara yg tak abiz mkn)

peah tak ikot lak kali ni sbb ade hal..so aku bercdg nk pi mkn2 lagi ngn dieorg mggu ni..+anta report last...kali ni nak open table utk bln 10..so kirenya bln ni pdt tu..

aku br je dpt msg dr zack..ckp die pon trn skali..tapi aku konfius lak..die nak pi diner yg mane???

1 komen yang perlu dibaca:

  1. smpt lagi ckp aku tk abes mkn yer...huhu..cpt la msukkn cite yg seterusnye..dinner kt pntai jeram n andaman sekali lagi..yg mnyebabkn sume org tertanye2..hahaha

    ReplyDelete

page

Followers