Tuesday, November 4, 2008
***protokol??? hahaha***

Hari ini 4 november 2008..aku berada di satu tempat yang betul-betul cantik pandangannya. banyak bunga-bunga...banyak orang lalu lalang..dan aku sekarang duduk di tengah-tengah dewan yang luas.
sekarang ni tengah berkumandang muzik yang agak kuat. rasa bingit betul telinga aku+mengantuk+tension+ntahapehapetah yang berlaku...

sepatutnya hari ni aku ada kat sh alam..hantar report dengan lect aku dan bincang dengan puan suhaila apa yang aku buat. tapi semua aku tak jadi buat sebab aku kene menghadiri satu tugasan yang entah bila akan abiz tah..start pon belum sedangkan skang ni jam aku da menunjukkan pukul 4.30...pdhl aku balik 5.30 petang..so secara tak sengaja aku kene la stayback tanpa gaji..huhu

kesian kat aku...

tajuk tu..penuh kontroversi je..tapi shima ni lak menyibuk kat sebelah aku cakap tak leh cakap bukan-bukan...sebab nnti kene tangkap..die ingat aku ni pengkritik politik ke?? pdhl blog aku ni blog jiwang-jiwang.....blog nk bg org release tension...bkn menambahkan tension org...lagipon kalo aku kutuk pon psl tajuk aku tu..aku bukan leh dapat ape pon...

yang penting..aku cuma tak puas hati..ntah hape la yang aku saksikan depan mata aku ni..tak practice ape pon...tbe2 da nk brenti makan..what the tut...tut....pdhl aku tengok ape yang ade atas pentas tu cam ade takde je..da la mc pon memain.....suare pon tak merdu...leh lak men-men..

aku yang buat event tok mini konvo aku pon lagi sempurna..ini memang....main..main...main..+main3..shima da menyumpah lagi "BODOH"..hahahaha..then dia sibuk lak ajak aku pi bli serkup tok esok...serkup??ape tu??

mesti ade yang taktau kan...serkup tu adalah skaf rambut a.k.a anak tudung....
ni tetiba ade lak la nta sape yang tak berjawatan agak tinggi mengada-ngada bermanja dengan bos shima...die bising sebab tak de tea time utk "usheret??"..haha...bodoh gle..nyampah aku tengok...

ni kali ni sebab melepas geram r ni siri keempat dilema hati aku belum disambung..pdhl episod tu dah siap da..aku je yang bz n tak sempat nak upload...aduh...benci btol r buat bende macam ni....aku memang benci benda tak terancang ni...die sibuk-sibuk suruh orang lain hidangkan untuk orang tak buat keje...tapi kiteorg yang kene bambu..lepas ni memang kiteorang je yang kene ni..
k r..
nk wat keje..
da...

1 komen yang perlu dibaca:

page

Followers