Sunday, March 22, 2009
ahh..penatnye..setelah puas berehat ujung minggu kali ni..aku pon mula la lipat baju+kemas bilik yang da 2 minggu aku tak sapu...ehehe..lega rasa ble dah siap kemas bilik..hall lak tak larat nak sapu sbab da malam..karpet depan tv tu da agak tebal daki gaknye...ehehe...

owh...hari ni tergerak hati nak update blog lagi sebab rase cam lonely..iyela..2 hari terperap kat rumah..4sure la buntu jadinye pkiran..masuk blik men tenet...turun bawah tgk tv...pastu nek bilik lagi...men game sampai tertidur...bangun mandi trus oi bwh tgk mknn ape yang boleh aku santap...ehehe..bosan btol idop org bujang..

tapi bak kate kak arni..kalo da kawin + ade ank cam die..jgn harap r ade mase bersenang lenang cam aku ni..tapi......bosan gak..yela..kak arni kalo bosan2 kang leh men ngn ank2..leh ajak hasbend jenjalan..aku ni..nak tanak..kene r pepandai bwk diri sendiri...
esok...nurin ade intbiu kat perbadanan sisa pepejal...harap2 sukses gitu..kaki aku da start sengal2 ni...

da lame gak tak menghidapi kesengalan kaki..yele..sebab aku da gemok kot..sekarang aku da berjaya nekkan berat badan 5 kilo..so berat aku skang ideal r..tapi kenkwn opis kate...aku jgn mnyesal kang kalo tak ske gemok..

xcuse me..aku bukan gmok r...aku berisi..sebab dulu kurus..tak seksi..hehe..jgn jeles..

tujuan update blog hari ni utk..
nak list2 bende2 yang aku rase tak suke bile die.....
1. ngolok2 aku tak skola tadika..sob..sob...(sedey tak??..eventhough aku tak skola tadika..sebab dulu tak wajib..masuk je darjah satu penggal 1st aku dapat no 5..pastu..pekse lagi skali trus dpt no 3..)..perkara yang tak bley dilupakan..aku yg pndai@klas aku yg lembap??
kesimpulan : pembelajaran berkesan bermula dari rumah..eceh2
2. tak pujuk aku kalau aku mrajuk(siap die pown sibuk2 nak mrajuk...alasan die...kalau dipujuk..nanti aku lagi biase mrajuk)
kesimpulan : kene r aku pepaham sendiri...kalo tak tak aman r hubungan..menjaga kesejahteraan hubungan itu penting
3.klua malam and lambat balik(kesian aku kene tunggu lame)
kesimpulan : kalo da tau lame2..bek aku tdo trus..
4.bile klua ngan aku pakai cap(rase cam rimas je tgk cap tu..sbenanye bkn pe..aku ske rmbut die..pakai topi tak nmpk r)
kesimpulan : tak bek ske org sbb sumthin..sebab kalo die botak da tua kang..takkan aku jd xske lak..ekeke
5.ske wat aku rindu kat die..
kesimpulan : itu la adat bercinta

1 komen yang perlu dibaca:

page

Followers