Sunday, March 29, 2009

=gangguan seksual=

ahad..29 march 09..lagi 2 hari lagi masuk bulan april..aku baru je balik dari gathering kat midvalley bersame geng2 mase kat uitm pilah..gurl..u'all rock!!...tapi sebelum nak story ujung minggu aku yang agak interesting kali ni aku nak ulas psl tajuk aku wat tu dulu...
tepat pukul 7.30 mlm aku pon amik keputusan nak blah dulu..lgpon aku dah agak penat...aku tunggu train ke serdang yang entah knape tbe2 delay..sampai r pukul 8.30 mlm..train jgn cakap r..sesak bagai nak mati..time tu dah lupe jantina masing2 da..yang lelaki start r tunjuk gagah.
nk dijadikan cerita..ada la sorang lelaki yang amat hodoh rupenye+mengerikan seisi alam kalau memandang rupe die tersekat dalam train tu n tak dpt klua kat perhentian midvaley..aku msk2..die da sibuk usha2..n die try to b gentleman..dalam tu..start r die men bisik2 kat aku+rapat2kn bdn die....aku time tu memang da menyumpah seranah dlm hati..dua kali die men sondol2 aku wat tindakan(slh mangsa r die pilih..)..kali ketiga die nak men sondol..aku siku perut die kuat2..then aku tgk die wat lagi tak...kalo die wat lagi..memang aku menjerit dlm train tu..

pastu lelaki bodoh+hodoh tu da brenti da wat mcmtu n aku dpt duduk kat stesen salak selatan...leh lak dpn mate aku die usha pompuan len..eii..mremang bulu roma..nasib r ade kakak sbelah aku ni cam garang..die siap sound lelaki tu jgn sebok2. n trus berbual ngn pompuan yang kene kacau tu..nak menambahkn kemiangan die..die beralih ke depan cket sebab die tau..port kiteorg tu kurang selamat nak tegangkn dienye ekor tu...

dlm ati aku memang berbulu gle tengok jantan yang kemaruk sex cmtu..rase nak langgar 24 x je bia hancur berkecai sampai menghilangkan wajah hodohnye yang mengerikan tu. mangsa seterusnya adalah budak pompuan yg masuk kat bndar tasik selatan..budak tu lagi kesian. sampai nangis2 lelaki miang+hodoh tu kerjakan. aku yang kesian kat budak tu sanggup bangun n tarik die supaya pegi tempat kiteorg. yang sku heran..org len buat mcm tak peduli je..orang2 kat sekeliling die..wat mcm tak kisah. memang sedih+ngeri+tak puas ati r kat lelaki tu..harap2 die tu terjatuh ke landasan...ekekeke

ok..da..stop2 wat sakit kepala je cerita psl jantan hodoh+mengerikan+kemaruk sex tu..
************************************************************************************
ini nak flashback minggu ni sampai kejadian kat atas tu berlaku
khamis..26 March 09
petang..bertolak balik dari ofis dan terus kemas2 baju..time sibuk2 tu lida cal..aku just tinggalkan pesanan aku takde kat rumah sampai ujung minggu sebab kene balik jb..ada hal penting. aku tido rumah shima malam tu...kat area bandar tasik selatan..mlm tu shima belanja makan char kuetiaw..punye la kenyang aku..tapi tu pon bekalan untuk stay up n review subject2 yang aku belom cover...badan memang da letih..tapi..aku tetap kene wat ulangkaji..
jumaat..27 march 09
perjalanan hari jumaat berjalan lancar..aku bertolak dari kl dalam remang senja pukul 7.30 mlm..bas yang enta kenapa lewat menyebabkan perut aku berbunyi2 riang..dalam bas tu ade la brader yg myb terslh nek bas..kesian die..kene turunkn je kat stesen shell ke esso..salah die gak..takkan r takleh pk..bas ke jb tak singgah kat bas stand ayer itam yang jauh berbatu2 jaraknya dari highway.....kalo yongpeng tu logik lagi r..tak sampai 2 minit klua highway..da sampai..sampai jb dalam pukul 1.30 pg..bdn penat..otak penat..n perut lapar..memang habis daya..
sampai jb tak larat jenjln da..trus check in kat seri malaysia larkin.
sabtu..28 March 09...lokasi..johor bahru..
aku bangun awal pagi n kejut chinpeng..aku cal dekat 15 kali kot..die tetap tak bgn..time punye r membara..aku ade hal kat sek men keb seri perling kol 8.30 pg..die lak tak sedar2 lagi..aku memang da menggelabah..nasib r die sampai gak akhirnya..tanpa sempat bersarapan..aku trus pegi sekolah tu..ramai betol kadet2 polis yang beratur..rupenye ade hari PIBG sekolah + sambutan maulidur rasul. meriah betol..dengan kompang..perarakan sepanduk.teringat time skola2 dulu..dalam pkl 12 aku trus pi makan kat rumah limas danga..
komen:harga mahal tapi tak sedap.
then lepak lak kat asiana kafe..
komen: harga berpatutan dan tempat selesa..
aku amik tket balik ke kl pukul 5 ptg..sampai kl dalam pukul 9.30mlm..rase cam tak larat je time tu..tunggu membe2 aku pick me up...then trus ke keramat. kite org makan char kue tiaw kat depan petronas keramat AU1..dah mkn2 camtu rase boring lak..terus je menapak ke uptown danau kota berjalan2 cuci mata..tbe2 je badan aku bertenaga semula..ehehe..tu la penangan jupe kengkawan..
then lepak mah lijah kat AU3...
ahad..29 March 09..
hujan renyai menghiasi ahad tengahari di keramat. aku dapat mesej ema pasal gathering tu trus bertolak ke midvaley. heaven gle jumpe balik kengkawan aku tu..rase macam kenangan lame tu menyeronokkan sangat.ni ade la 2 tiga keping gambo yang aku dpt snap2 sepanjang ujung minggu ni..nak edit2 tak sempat...dan petang tu le kejadian gangguan seksual tu berlaku...eish2...

da makin mlm + perut lapa lak..
so..da...

2 komen yang perlu dibaca:

  1. rabe la dia balik! hahaha! misti dia plak ngeri!!

    ReplyDelete
  2. ei..tak selera nk raba die balik kak..kalo ensem leh r gak..ni ammmmmmpunn..ngeri gle..ekekek

    ReplyDelete

page

Followers