Saturday, March 21, 2009

ujung mggu

minggu ni..tak buat ape2..rancangan nak pi perak pon x jd..bdn penat...uhuh..hari sabtu...dok je rumah n msk kari tongkeng aym..pastu petang lak ttido sampai maghrib..aduh...tak bermaknanye hujung minggu kali ni..



sara pown..lame da tak dengar brite..senyap jer..nape yerk...oo ye..aku br je install ubuntu kat laptop aku..ehehe..lame btol la berhasrat nak format laptop tu..pasni kene r blaja nak start apache..nak test project aku wat tok bos...da lame gle nak tunjuk..tapi prob ngan laptop...so lepasni kene setup cantik2 br r leh tunjuk...



p/s: bos jgn marah k..laptop br je 4mat..so kene setup balik..



aku ni da r lembap cket..bla nak gune bende2 baru ni pon jd lembap..langkah bertuahnye la aku amik math time blaja dulu..takde r pening2 nak gune logik..



aku baru je bli beg carlo rino..punye r payah nak cari beg tu..last2 aku dapat gak beg tu..tu pon beg lame aku rosak+eyeshadow aku pecah dalam beg tu..time tu sedey gle..aku da r takde beg len..tbe2 je eyeshadow coklat aku pecah...slame arini..elok je bende tu dalam beg aku..kalo tak maunye aku gune lagi beg tu..uhuh...aku pi bli beg ni cam tak rancang je..jenjalan kat alamanda..trus je pilih2 beg n bli..lepas ni kene r aku bergaye ladies2 cket...



lagipon slame arini..kengkawan aku slalu komen..aku tak sesuai gune handbag ni..pdhl aku tengok orang len pakai cam cantik je..so ini le beg tgn 1st aku..uhuhu..tak sabar rasenye nak tunjuk kat mak aku..



malam td aku tolong anta bf kawan aku..die lelah..takut gak aku drive ke puchong tu..yele..aku da r tak pernah bwk kete area bandar ni..nasib aku ni tak menggelabah...sampai gak akhirnya..siap balik tu sesat2 lagi..naseb r minyak kete tu cukup...sementara aku memenuhkan masa ujung mggu..aku wat r quiz kat bwh ni...



take a look!!

Loves to chat. Loves those who loves them. Loves to takes things at the center. Inner and physical beauty. Lies but doesn't pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care of what others think. Emotional. Decisive. Strong clairvoyance. Loves to travel, the arts and literature. Touchy and easily jealous. Concerned. Loves outdoors. Just and fair. Spendthrift. Easily influenced. Easily loses confidence. Loves children.


*ahaha..antara kebetulan.
1. aku memang ske berbual..
2. pilihan aku...memang r sayang aku..sbb tu aku suka shahrul..sebab shahrul syg aku..;)
3.ske amik jln tengah??..iye kot..mls pk byk2..
4.wah..beauty rupenye aku..inner dan pyhysical lagi..uhuk..uhuk..
5.ape maksud ayat kelime ni??ehehe..konpius..tapi aku memang tak ske orang hipokrit nih!!
6.cepat marah??btol kot..aku kan kurang sabar..hehe
7.aku kn memang pentingkan kwn..btol x kwn2??
8.dan.......aku memang ramah mesra..
9.senang terluka..memang r..aku kan senCtip..sbb tu cpt marah(rujuk no 6)..tapi aku pon cepat sejuk gtu..kirenye marah tak kemane r..tade r simpan2 dalam ati ni
10. keje aku memang ske brangan..tu yg bf aku marah sangat ble bace novel..siap soh aku bc buku2 motivasi lagi..sbb bace novel..makin kuat r si kiut ni brangan..uhuhu..
11.aku memang ske memberi pendapat..sebab tu leh jadi doktor cinte..
12.wlpn emosi..tapi line sblm tu gak cakap..aku tak kisah ape org pk..lantak r..
13.byk gak ble dikomen pakai nombor r..tegas?? yeke?? xsedar lak
14.gerak hati yang kuat..wah..ini leh memudaratkan gak ni...kang aku asik tersangke bende2 yang pelik2 je..
15.aku ni memang berbakat seni la gaknye..mane2 kuiz yang aku wat..semua bende asik kaitkan aku dengan art..eceh2..canggih
16.senang terusik n jeles...ehehe..tu kene r tnye bf aku..tapi..aku ngaku gak..=)
17.prihatin...ske aktiviti luar..dan adil??..ekeke..pe lg td..lupe lak..kene scroll..
18.OMG..pemboros..senang terpengaruh..??buruknye pe el..ke mksudnye senang mempengaruh??tlg cikgu BI..
19.muaahaha..siannye aku..senang ilang konfiden..
20.ha..ni btol..aku ske bdk2 ni..ini bukan berpura2 ok..tapi aku ni agak garang...yg konpius..ank sdare aku stil close ngn aku eventhough dieorg tau alang die ni garang...pantang usik buku2 die yang tersusun kat rak ikot tarikh..pantang makan sepah2 lepas sapu..pantang lepas minum gelas letak merata..+ pantang ble da gune barang2 tak gheti nak letak balik..(rujuk no 13)..btol r kot aku tegas..ehehe..tapi alang mmg stg u'all..

p/s : aku baru je dpt ank sedara baru lg..aleya syafira..ni da yg ke 2 ank sdre aku bename aleya..yg 1st dulu..aleya syafiqah..(ini bkn adek bradik..)


ok2 da panjang sangat..nanti penat orang len nak bc...adios..

2 komen yang perlu dibaca:

  1. bestnye dpt tido lama2 hjung mgu..kalu jadi akak, x merase laaaa...huhuhu

    ReplyDelete
  2. 'Asm'..hi k.lin..sowi la lame tk contct k.lin..mggu lps mmg sara bz ckit..tetibe lak kije dtg berpusu2..cewah..=p wah dier da bli beg CR..mahal tuh..pasnih mmg ladies la k.lin.so mggu nih wat per lak..?bli kasut CR lak..hihi..klu jadi kite jmpe mggu nih..tuntut blnje dari org s.alam..tp xder kepastian lagi la..pe2 roger k.

    ReplyDelete

page

Followers