Tuesday, April 19, 2011

A - level

tadi.
aku kagum dengan kelas math sendiri.
semalam tak masuk kelas buat pertama kali lepas 4 bulan mengajar.
sebab semalam hantar budak - budak pegi stadium untuk majlis perasmian MSS Johor.
meriah.
memang sangat!.

mungkin sebab aku tak masuk semalam.
hari ini anak - anak murid sangat mendengar kata. salin nota dengan laju. dengar arahan dan buat seperti apa yang disuruh.

time buat latihan.
senyap.
ade dua tiga orang je berkutik nak datang jumpa nak tanya soalan.

dalam hati pun kagum dieorang behave camtu.
hati pun senang.

mesti dieorang rindu kat aku...
hihi.

da lama macam takde info menarik aku nak share kan.
yela.
sekarang dah jarang shopping cam keje swasta dulu. tiap2 bulan nak beli baju baru.
so otak pun macam tak berkembang.
keje swasta dulu aku rasa minda sangat terbuka.
hari - hari rasa dapat belajar benda baru.

walaupun cabaran berlainan. dan keja sekarang pun ada cabaran. tapi rasa macam tak menjana minda untuk bergiat lebih aktif.
rasa macam kerja dah tak smart dah.
kelam kabut aje.

lagi banyak benda remeh yang menyusahkan kepala otak dan tak menjana minda sebenarnya. bukan apa.

hari ini terasa mengidam nak makan nasi lemak simple.
lapar.
lapar.

diet semua kelaut dah.
kan dah cakap.
memang hangat taik ayam je konon taknak makan malam.
kebulur weh.
tak boleh handle.

nak baca paper pun. sekarang takde benda menarik.
esok da start minggu matematik kat sini.
so nak share cket benda menarik time google2 soalan math.

kalau bijak sila jawab.
sangat keeewwwwwwl

heheh.

siap tulis masa 1 menet je untuk 4 soalan yang membawa 100 markah.
itule.
dah kate.
orang bijak math ni.
logiknya tinggi.

tak caye..
meh tgk jawapannya..

ha..
skarang percaya kan..

~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers