Wednesday, June 22, 2011

wedding card

sekarang ni hidup tak bizi mana pun. macam biasa je. kerja-kerja sekolah. petang tuisyen. then akan ada kerja tambahan chegu. yang lain. beres.
sejak dah ada tv sendiri. laptop ada adpter baru. rasa keboringan itu sangat berkurangan. eventho sekarang kalau takde cerita pun akan sebok bukak dvd cerita korea yang memang akan disediakan tiap minggu untuk stok kebosanan. sebab dvd player pun baru.
haha

tak sangka pejam celik pejam celik dah 6 bulan da jadi chegu. sangat rasa diri baru seminggu masuk. then rupanya lagi 6 bulan akan cukup setahun. :)..
sebab tu la kene pk sikit - sikit untuk sedding day nanti. eventho tak secepat kawan - kawan aku kawen. tapi still aku nak buat biar teratur. lagipun aku kan dah berkemampuan sekarang.

so sekarang dah start mencari design kad - kad yang menarik perhatian. aku macam biasa la. tak suka yang biasa. aku suka yang unik dan meninggalkan kenangan. sama macam orang tanya kenapa nak amik cincin tunang emas putih..suka hati akula kan. yang pakai aku juga.. same goes to my wedding card.
aku sebok jalan sana sini cari kad yang cantik. kumpul koleksi supaya aku dapat buat pilihan terbaik.
then akhirnya jumpa satu website ini. tapi semua kad kawen orang over the sea. sangat berkenan dengan 2 design yang dia buat.

satu daripadanya adalah kad warna hijau macam kat bawah ni. design sangat cantik.. even guna reben plain aje dah nampak exclusive. so ini salah satu design aku berkenan.

ini pulak 2nd design. depan sangat simple. ada 3 kuntum bunga kecik je. aku siap ingat nak buat bawah bunga tulisan I love U. haha. gile..
tapi aku suka combination color dan ke - simple - lan wajah kad ini.
lembut je.
even kalau tukar dengan warna biru terang combinekan dengan biru laut kat dalam pun masih nice.

aku bukan tak tengok invitation kad yang lain. sudah. even dah biasa pegi booth2 yang ada. tapi sebab aku susah nak berkenan then cerewet. terpaksa la aku rasa aku kena design sendiri or cari design camni then request.

then lepas wedding card. harus la fikir untuk goody bag. theme color then design baju.
yang besar - besar nanti lagi 3 month before majlis aku baru start nak pk.

done with wedding card design.
harusla tunggu en tunang punya permission gak.


~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers