Monday, June 27, 2011

sambutan penutupan majlis pengantarabangsaan

nak update pasal dewan sekolah dah nampak baru. cantik pun iye. smua sebab nak buat majlis penutupan program antarabangsa bersama brunai. malas nak cerita banyak - banyak. sebab benda ni majlis sekolah.

macam biasa. cikgu bujang. rumah dekat. harus datang malam - malam.
tahniah ye cik razlina. :)..

then time ni la nak kenal semua guru besar pun kan..

peralatan ghazal untuk salah satu persembahan

bunga - bunga hiasan pentas yang menyebabkan nampak grand.
ini semua adalah bunga import. haha

macam dalam hotel dak? ini la rupa dewan sekolah aku yek. ce tengok kain hitam oren kat atas pentas tu. yang tu hiasan yang sangat adorable ok.

antara booth makanan untuk malam. pilihan makanan adalah
1. mee rebus haji wahid
2. asma rojak
3. nasi goreng
4. satay
5. laksa johor
tak lupa jugak buah - buahan tempatan
- durian
-cempedak
-nangka.



sekian laporan. hihi

~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

1 komen yang perlu dibaca:

  1. I enjoy ωhat you guуѕ агe up too.
    Thіs κind of clevеr work аnԁ exρosure!
    Kееp up the wonԁeгful woгκs guyѕ I've incorporated you guys to blogroll.
    Here is my weblog shop.pl

    ReplyDelete

page

Followers