Thursday, January 29, 2009

=membe kawin lg??=

da dekat 2 hari da kaki aku sakit..terseksa btol nak jalan..rasa cam kengkang pon ade..da keadaan cuaca mcm menggalakkan pertahanan bdn aku lemah..sejuk..panas...then ujan..opiz jgn cakap r..cam nak beku aku...

harini nak ckp tahniah kat sara...die da dpt keje kat lhdn...da kerja tak lame lg ade r ura-ura nak kawin tu...yela orang da start keje..kenkwn yang len..semua senyap je..ntah apa khabar dieorg gaknye..

ble da kerja ni..tak byk masa aku nak luangkan..mana tok family..untuk diri sendiri..untuk buah hati...tak lupe gak kengkawn..lupe lak nk announce skali..lijah pon da start keje jd negotiator cimb bank di masjid jamek....so lepasni leh r luangkn masa balik ngn dieorg...pi jnjln...

isnin ni cuti..yeay..sempena hari wilayah..aku nga plan nak pi mana..rasa cam nak pi lepak keramat..tapi cam nk pi sh alam...eish2..tak wat keputusan lagi...barang rumah pon kene pi bli..banyak yang da habiz...toiletries...brg2 mkn..akunya mknn beku pon da abiz...chicken wing&drumet pon da abiz...smlm adalah dua ketul terakhir yang aku goreng..roti canai sejuk beku pon tinggal skeping..hehe

skang ni bdn da mkn berisi sebab kejenye asik mkn je...pada azliana muharam..tahniah..sebab hari ahad ni die kawin...tapi aku cam tak dpt lak pi mah dia sbb aku tak prepare nak balik kg..lagipon aku mls nak jupe ade sorang makhluk yang kalau aku pi kenduri tu mesti die sibuk2 nak jupe aku...

so untuk mengelakkan keadaan yang mengguris hati sesiapa...lagi baik aku tak pegi....

to azliana dan pasangannya : semoga gerbang kebahagian anda hingga ke akhir hayat...
burung kenari..burung kedidi
terbang rendah meniti ranting
moga sejahtera meniti hati
sentiasa berdua walaupun gering
pokok kelapa tinggi menjulang
anak itik leka di kolam
maafkan diri tak dapat pulang
menyaksi anda menatap kalam...

rasa cam lambat je hari ni berjalan...rasa nak tidur berganda-ganda walaupun baru je pukul 12 tghari..shahrul pon senyap je tak msg arini..bersiap nak pi smayang jumaat gaknya...

*************************************************************************************
eiiiiiiiii..sejuknya..otak aku pon jadi tak berkembang...so..aku tatau nak tulis pe..nk upload gmbo pon tak bwk kabel..

da r..burink r..

1 komen yang perlu dibaca:

page

Followers