Tuesday, January 6, 2009

-ssh-hisham suruh letak~

ehehe...kali ni nak letak bahan ilmiah sikit sebab opismate aku cakap jangan asik letak gosip je..so aku pon mengabadikan la nama die skali dalam tajuk blog aku...
hari ni aku tukar CPU..dapat CPU baru..so kene la aku install bende baru..dari ubuntu..aku nak try pakai fedora...so nak alihkan semua dokumen aku..kene la bukak ssh server dulu...
kat cni aku nak tulis sikit command nak bukak ssh server...

sudo apt-get install ssh-server
sudo apt-cache search ssh
sudo apt-get install openssh-server

so lepas tu aku da ade la server ssh...hehe...TQ hisham....
hari ni birthday shima..nway..happy birthday shima....
kang la aku update lagi...
de keje cket ni..da

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers