Thursday, July 16, 2009

IDC loyalty card

aku dah dapat dah IDC loyalty card aku...ni la antara yang aku dapat lepas register jadi salah seorang ahli imuone diamond club (IDC) hari tu. aku dapat sekali templates. so untuk sesape yang berminat nak tau..jgn lupe email aku di cindaiungu[at]gmail[dot]com. ble dah email kat aku..4 sure aku akan hantar slide penerangan nak join idc club ni.

for my 1st month..aku dah dpt dah pulangan yang dijanjikan...org ckp..org lain tak phm ape yg kita phm.bila orang lain phm, kita sudah kaya.hehe..menarik kan ayt tu. tapi macam biase la..reputasi sesebuah company yang hanya berdaftar dengan SSM malaysia kurang di percayai. macam-macam la alasan orang tu tanak denga. pdhl..kalo denga bukannye kene baya..

itu la antara sikap-sikap yang menyebabkan kita ni kurang berjaya. orang yang berjaya adalah orang yang pandai mendengar. tapi kalau nak ckp ape yang aku wat ni pun tipu jugak..check je la status company ni kat SSM..bkn stkt main die..siap smua ank syarikat die berdaftar.

yang penting bkn orang lain..tapi diri aku..=)..
so ni la gambar kad IDC loyalty yang aku dpt tu..

so jgn lupe..email aku...tak pon tinggal je komen kat cni..kang aku email balik k...

5 komen yang perlu dibaca:

  1. ape2 hal... add sy di azroy_jr2000@yahoo.com.
    leh kte bncang kt c2...

    ReplyDelete
  2. ok..bley2..kang sy ad...tak pon add sy skali..kuleen_13@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  3. boleh bg yg terperinci tentang ni IDC Loyalty ni..mohdezul@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. tlg bg terperinci
    sridayanie@ymail.com

    ReplyDelete

page

Followers