Wednesday, July 22, 2009

logik tak

tibe-tibe je nak wat soalan ni..
logik tak kalau....lori kat bwh ni abes minyak??
1. adakah orang yang ingin menolong??
2. sanggup ke driver ni nak pi stesen berdekatan utk bli minyak??

hehe..aku wat soalan ni sebab balik dr jj tadi..nampak lori sebijik sbotol cmni brenti kat flyover yg maha tinggi kat equin tu??
apekah yg di lakukan brenti tengah jalan?? apekah???
sibuk je kn aku..hekhek..

aku bukan tak puas ati kat lori tangki ni...tapi aku tak puas hati kat lori yang slalu lalu lalang kat equin tu..dah la bapok beso...time org pi keje la die pon sibuk2 nak kua gak..jln yg sedia kecik tu..makin la jem dibuatnye...cet..tak guna...time mlm2 tanak plak angkut tanah byk2 utk bekalan hari esoknye...
ni le lori yg aku anti tu..
rase nak bocokn je tayar die..hehe..tapi mampukah
tapi lori ni mmg tak gune ah..sakit ati aku...sbb die le aku yg nek kenderaan kecik ni terseksa..
uwa....bile gov nak wat akta lori besa tak leh klua saing org pi keje n balik pon same??...ahhh

sibuk btol ah!!

3 komen yang perlu dibaca:

  1. hahaha...anti kan main lg,sampai ke blog ni ha dia nye anti... :) tu la pasal kan...dek krn lori tu la sy lewat smpi opis(ceh alasan :P) Jom pancitkan 2gether gether...hahaha

    ReplyDelete
  2. hantar tanah waktu siang la kak..hehehe..lori myk tu kalo abes minyak ko pi lekuk pale dia..

    ReplyDelete
  3. kak arni : btol gak anta tnh siang..tapi diorang tu nyeboook

    nad : nak pancitkn pakai ape??

    ReplyDelete

page

Followers