Thursday, July 16, 2009
entri ini tiada tajuk...
saja nk update...
tak sedap bdn r..
kepala pening..perut rase tak slesa..kdg2 selseme...
huih..takut h1n1..

slm ada beli barang-barang..sebab nak buat card..dah lama tak kasi apa-apa kat shahrul..kesian die..nk pos coklat..tapi takut cair..nak kasi bear..mesti die malu nak men peluk2 bear tu nnti..
zaman dulu-dulu...sbb tade hp..leh je aku karang bermuka-muka...tapi sekarang..nak penuhkn satu page a4 paper pon letih..ni le antara gamba-gamba card tu...wlpn tak cntik mcm card beli..tapi..card ni penuh dengan kasih sayang...
antara hadiah bernilai adalah hadiah yang penuh ikhlas dan kasih syg..
ni kate-kate kat tengah card

ni lak antara cover dan isi
love ni timbul...dlm die ade tisu..hehe
bawah ni plak ucapan depan skali r..memula aku nak letak from my heart to you..tapi bapak le panjang..tak muat kotak aku..dah la nak handle glitter ni kene hati-hati..kang silap2 tak jd
so..its end of story...pd nuha...moga cepat sembuh...pada kak arni..tahniah sbb da sembuh...kepada semua pesakit..rajin-rajin mkn ubt..ehehe..trase lak macam nurse.....

tgh denga lagu OST zorro = i want to spend my lifetime loving u..uhuhuh..gaknye aku keracunan mknn tak? tak pun sebab aku makan cket sgt smlm petang??
tapi..
takkan la asik nak makan aje..dari beso aku macam batang lidi..dah jd macam liquid paper dah jdnye..bkn stakat pipi..tapi....
tengok la sendiri..tang yg terlebih buncit tu tang perut aku...hehe

1 komen yang perlu dibaca:

  1. x pernah dpt kad yg dibuat dari air tgn sendiri..sume yg instant. :)

    ReplyDelete

page

Followers