Friday, July 3, 2009

=tahniah kak LONG aka akma fasha=

malam 2 july 2009....

kak long anta mesej..jemput pegi rumah dia...dia nak adakan majlis bertunang....tengahari 5 hb..kat kuala pilah..1st skali aku nak say "tahniah" kat along...kalau ade rezeki aku pegi la bertandang...
pagi ni gak aku ade chat ngan zil psl hal ni...

(09:45:53 AM) zila: hai leen
(09:46:27 AM) lynn: i zil
(09:46:35 AM) lynn: along ade jemput pi mah die tak?
(09:47:03 AM) zila: ader
(09:47:09 AM) zila: ko p tak?
(09:47:12 AM) zila: aku tak dapat p la
(09:47:27 AM) zila: aku kate kat dia kalo dia kwin aku serbu
(09:48:45 AM) lynn: hehe
(09:48:47 AM) lynn: ye2 je ko
(09:48:53 AM) lynn: aku pon tak sure r zil
(09:48:59 AM) lynn: tapi cam tak sedap lak
(09:49:06 AM) lynn: mak die kn dah kenal kite
(09:49:12 AM) lynn: tbe2 ank die wat kenduri..
(09:49:16 AM) lynn: kite tak dtg lak
(09:49:23 AM) zila: tu la pasal
(09:49:32 AM) zila: aku de hal minggu ni
(09:49:34 AM) zila: nak g umah adik aku..
(09:49:47 AM) zila: nak siapkan baju nak p BTN
(09:49:50 AM) zila: wek..
(09:50:01 AM) zila: ko da ader mesin jait eh?
(09:50:06 AM) zila: dasat arrr....
(09:50:09 AM) lynn: ekeke
(09:50:18 AM) lynn: aku kn mmg dah lame ade mesin tu
(09:50:22 AM) lynn: br bwk pi cni
(09:50:39 AM) zila: mesin beso eh?
(09:50:53 AM) zila: abis ko pi ker kenduri along?
(09:50:55 AM) lynn: tak r
(09:51:02 AM) lynn: mesin karen n jait tepi
(09:51:11 AM) zila: wahh...
(09:51:22 AM) zila: aku baru berangan nak beli mesin
(09:51:37 AM) zila: nmpknya ko boleh la isi masa lapng dengan jayanya pas ni
(09:52:22 AM) lynn: tu r psl
(09:53:28 AM) zila: ko pi tak batu kikir t?
(09:53:36 AM) zila: kita g waktu dia kawinla
(09:53:59 AM) lynn: aku mcm tak pi
(09:54:01 AM) lynn: hehe
(09:55:23 AM) zila: nmpknya along mendahului yg lain
(09:55:28 AM) zila: :((
(09:55:35 AM) lynn: ehehe
(09:55:37 AM) zila: aku ntah bila
(09:55:42 AM) lynn: sedey lak ko
(09:55:46 AM) lynn: rlex r zil
(09:55:56 AM) lynn: msti ko kawen dl dr aku
(09:56:21 AM) zila: kita tengok jerla nnt
(09:57:29 AM) lynn: :-P
(09:58:45 AM) zila: org yg lembut2 dulu kawin kan
(09:58:54 AM) zila: kite ni kena jd cam along
(09:58:57 AM) zila: mesti cepat
(09:58:59 AM) zila: hahaha
(10:00:00 AM) lynn: ehehe
(10:00:03 AM) lynn: ye??
(10:00:09 AM) lynn: tak semestinya r zil
(10:01:47 AM) zila: haha
(10:01:55 AM) zila: saja ckp cmtu

btol ke ape zil ckp?? kene jadi lemah lembut baru leh kawen awl..halamak...camne tu?? abiz takkan org kaso2 tak akan kawen lak??..ape la zila ni..ape yg penting "kerjasama"..(termerepek lak)..ape yang penting bkn lemah lembut anggota..bkn cantik manis wajah..bukan mewah harta benda...bukan jugak glamernye nama...
yang penting adalah...................kasih syg kita...dan kasih syg yang bakal kite terima..

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers