Saturday, September 10, 2011

baju nikah!

ok.
sangat teruja sekarang nak survey baju untuk hari nikah. warna skali lagi sibuk nak putih. eventho orang bising-bising nak cakap takde variety, tak pedulik gak. lagipun yang nak nikah kan aku.
huu.
tapi sebenarnya agak teringin gak nak minat-minat pink supaya perasan comel. tapi. ok. color tu sangat macam tak sesuai je dengan ke-tanned-an kulit aku. huhu. then. kena la let go pink yang orang putih gebu je yang sesuai. 
pilihan warna sekarang semua terasa macam oh-mai-god tak sesuai semua. 
terus rasa kengkonon terminat hijau tua yang macam seaweed orang jepun selalu bantai tu. supaya terasa kecantikan semula jadi pakai warna tu. terus terbayang pengantin sangat gorgeous by elyana. aduh!. pengsan
sangat menawan dlm hijau tua

tapi macam terus gak rasa tak sesuai. en tunang memang takde masalah dengan warna sebab kulit putih mulus. tak macam kulit I. ok. terbalik da. bai. hihi. sebab pernah sekali aku pegi facial ade amoi cina tu siap cakap aku kena selalu pegi saloon dia untuk buat facial. supaya aku sepadan dengan en tunang yang kulit halus mulus.
aiyoo...ni susah ni. 
chegu yang berhujan berpanas mendidik anak murid mana ada masa nak bercantik-cantik pergi ke sekolah. terbiar terus penjagaan muka. 

biar..biar. terus pada baju idaman tadi. pegi la merata web mencari design yang cantik n affordable harganya. ye la..kalau duit juta-juta dah tak heran dah harga baju tu brape. tapi. cost beb..takmo la habis time wat majlis je. kang kalau bunting terus kang. mana nak kumpul balik duet ribu-ribu nak bersalin hospital yang aircond dia berkuasa kuda. layanan 1st class. mesti la nak guna wit kannn..
so sebab tu sebelum kawen. kena ready. takmo demand sgt bab baju.


tapi tetiba dah berkenan satu design yang meletop dari rizalman. aduh la abang. kenapa selalu la buat baju yang sangat menawan kalbu. aduhhh..
tapi terus pk lagi. mesti la en abg rizalman tu takmo de layan pesanan orang kurang upaya macam aku..hihi. hanya mampu melihat dan menempelkan baju yang telah terjatuh cinta tu. nak banyak lagi pi la terjah n skodeng blog dia sendiri kat cni

ha..cantik kan. yang terang-terang tu leh je lapis inner yang suci gebu.terus jadi time tu diri sangat suci dari noda. eceh!


so dah la..itu je..
tata

~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers