Monday, October 20, 2008


nice kan poster ni...rasenye aku tak sabar nk tengok persembahan cerita yasmin kali ni..filem-filem beliau yang banyak sangat menimbulkan krisis dalam perfileman negara kita..sebenarnya kalau di teliti, filem-filem dia lebih kepada kemasyarakatan. unsur yang dia cuma timbulkan pon sebenarnya dunia realiti.

lagi sminggu filem ni akan launch kat singapore dl..semakin kita meniti alaf baru ni...media dan seni perfileman kita makin berkembang..sedangkan filem kami yg punya slogan yg dua tiga kali aku baca cm tk best didengar pon lulus..tapi...cerita dia mmg best...

aku harap filem mualaf ni tak mengecewakan...

nway..hari ni 20/10...tengah lunch break..
bagi kawan-kawan aku yang tengah praktikal sekarang..lagi pat hari jer...dan bermakna jumaat ni adalah hari terakhir bagi semua di syarikat masing-masing..
mesti meriah kawan-kawan aku meraikan kemerdekaan dieorg...lagipon...lepas ni semua akan bawa hal masing-masing..sibuk cari kerja yang da tak berniat nak cr kerja..dan survey pluang sambung blaja bagi yang nk sambung master...

alhamdulillah..rezeki aku terus kat cni gaknye...lagipon mase depan kite sendiri tak bleh diduga..dan sebagai manusia biasa..tugas kita hanyalah merancang..
aku dengar cerita kawan aku si te**t nk wat bisnes..sallute r ngan die...dlm usia dia 25 taun..dia amik kputusan nk bukak biznes trus..tanak timba pengalaman kerja dl pon..btol-btol brani...

aku sebagai seorang rakan..mendoakan kejayaan dia...AMIN...

kawan-kawan yang lain..langsung aku taktau perkembangan..sejak dok terperuk kat PUTRAJAYA ni..aku cam buntu akal jdnye..ahahah..

so dikesempatan ni aku nk wish ler kenkwn aku..bacth 06-08 bsc. COMPUTATIONAL MATHEMATIC...gambate kudasai...dan bln 11 ni adalah bulan kami semua mungkin kali terakhir berjumpa sebelum memulakan alam baru..sedey gak kan...

rasa banyak yang aku nk tulis..tapi tatau nk start dari mana..so kang ade idea..aku sambung ler balik...
adios ya...
LOVING OUT LAUGH

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers