Friday, June 18, 2010

edit html: quote

tadi mrayau2 pi blog orang. jupe care nak buat quote tu..
entry ni just nak cube jaya aje..
kalau gambarkan syg saya pada awk.
sy nak kata
dan...satu yang indah dlm idupku, satu itulah dirimu


lepas ni aku bg code die pulak..bak email..bak..


*****************
okeh..atas nasihat ayie..aku trus paste aje code itu di sini
blockquote {
margin: 10px 10px 10px 20px;
padding: 10px 15px 10px 15px;
line-height: 1.6em;
color: #000000;

background: #FF0080;

border: 2px solid #4aa02c;
border-left: 20px solid #4aa02c
}

okeh
sila paste dalam html code anda. di atas code
'/b : skin'

ini instruction bg org yg da terer. bg yg lebih lanjut. kene la tgk feedback. ade yg nk ke tak.
leh buat satu tutorial.=p

gudluck okeh

4 komen yang perlu dibaca:

  1. mengapa tidak letak disini sahaja?? dengan memaparkan email, orang boleh hack la...

    salam dari BLOG A-Y-I-E

    ReplyDelete
  2. okeh2. jp g edir entry ni..
    tq 4ur advice..
    =p

    ReplyDelete
  3. kalu nak tuka kaler,xnk kaler cmtu cmne lak??main ngn coding tu je ek?

    ReplyDelete
  4. iye..tukar je kalau nak color len guna color code html. nk tau color coded tu google sahaja

    color: #000000 = color tulisan(hitam)
    background: #FF0080 = background (pink)
    border: 2px solid #4aa02c = warner border (ijau)
    border-left: 20px solid #4aa02c = warner border (ijau)

    gudluck KDEE..=)

    ReplyDelete

page

Followers