Thursday, December 3, 2009

please remove me....from 'wateva' planet it is

to moderator...(ces..ces...pada moderator sebuah planet)
sila..dan tolong buang subcriber from my blog...
whateva it is...kalau ade orang nak bace..bia pandai2 die cari sendiri link blog saya.
bukan saya kedekut atau saya memang tidak gemar planet ini..tapi saya seperti diharamkan menulis bila join planet ini. so..sila remove.

biar hanya orang berbakat dan bertopengkan serigala jadian yang menulis di situ..
biar...planet itu sunyi tanpa air tangan aku..cey..cey..
dan biar...aku aman dengan dunia aku.

dan kepada anak campuran yang telah di gula2kan. terima kasih atas nasihat. aku terima. cuma kau kena nilai. benar atau tidak hanya aku yang bersalah. kejam atau tidak kau tegur aku tanpa aku yang mengawal. bakat aku. jangan kau sekat. dan engkau sebenarnya sedar.. dulu aku memang hormatkan kamu.

dan pernah kamu sedar atau tidak..kata-kata lagi tajam dari sebatang pedang..contohnya begini lah. aku tidak sebut sebarang nama..aku tidak mention apa-apa juga pembayang...kecuali sifa-sifat kejinya yang terserlah. so kalau orang paham..takkan itu pon salah aku...kan tu namanya berkias........


ps : aku tak hadap pon org yang suka baca blog aku untuk mengadu. kalau nak...cakap terang2..bkn mengadu dekat anak campuran yang telah digula2 kan...

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers