Saturday, November 20, 2010

bila cinta

time tu semua orang kecoh2 nak post pasal lagenda budak setan. aku takmo la emo sibuk2 nak tulis gak.then..bila dah tenang macam sekarang ni baru aku nak share.
lagu ni.
macam sayu je.
so..take a look

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan
then..
aku saje je pilih soundtrack yang ada sore2 petikan filem tu. tapi rasa macam lambat sgt nak load. korang cari la lagu tu sendiri ye.. sebenarnya kalau di ikutkan dari 5 bintang. aku bagi 3 je. sebab jalan cerita dia simple dari buku novel yang aku sangat gila2 satu masa dulu.
yela.
hidup membesar pun dengan semua karya ahadiat akashah. mau tak suke cerita ni.
rak buku pun dah penuh kat rumah. kene tuka rak buku len nampaknye..


~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

2 komen yang perlu dibaca:

  1. mmg movie dia tu kureng sikit........x sebagus novel nyer.........sy sokong awk~
    Tp lagu tu............mmg mantop!!!

    ReplyDelete
  2. hm..btol. lagu ni mmg best pun. kalau da dengar macam nak denga banyak kali

    ReplyDelete

page

Followers