Wednesday, October 20, 2010

hitam itu gojes!!

seyes..
stiap kali nampak bende hitam putih..please le jangan tanye aku bende itu cantik atau tidak. sesungguhnya mata akan jadi terus blind..haha
macam tu jugak kalau nak cari baju..
penah satu taun tu boleh bukak wardrobe..hampir sume baju adalah wane hitam.
then..sebab dah suke sangat pakai itam..ade le sorang kawan tanye..
"eh..lin..ko kan bukan putih pon pakai baju itam.."

huu..
apekah? ingat orang berkulit cerah sahaja cantik pakai wane itam? bia la..haha
aku tak kesah pon die cakap camtu.
yela..
aku da suka wane itam. kalau pakai awne itam..rasa sangat cantik. serta merta confiden akan naek sebab rasa lawa..huhu..

kirenye dah banyak pegi sevey barang - barang umah yang bakal dibeli kang. tawon depan dah kene ade umah sendiri kang. senang anak - anak nak men.
ni kire antara barang yang terbekenan kat ati la ni ditengok..
so..
kalau nak bagi adiah kawen kang..bagi la barang - barang itam putih yek.
konperm suke..
=)lampu meje tepi yang sangat gojes n nampak mahal

pasu gojes nak letak tepi sofa empuk

kekucingan yang lehe panjang dan pendek. ni nak letak atas2 rak buku2 yang sangat disayangi.

pasu2 comel ni letak tepi2 tV dan meja hitam rendah..=)

haha..sangat pandaikan berangan.
tapi kalau tak berangan..mana pulak ada impian nak dapatkan kan??



~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers