Tuesday, October 12, 2010

jom bet!!

ek..
btol ke parking kat jusco tu bukan per hour? apsal plak aku penah nampak ade amoi tu sanggup nak pecah rm 10 sebab nak bayar parking jusco RM 2. 50.
ke slame ni memang aku salah
cume...
free 1st hour dgn jcard kn?
lepas tu baru die kire..sebab tak pernah ade orang shopping kat jusco 5 6 jam kan?
heh..
tak puas ati je..
tapi kan...arini sangat rajin nak update blog.
patut kene siasat knape ni..
sbenanye..penat buat ulangkaji ni akan membuatkan kite lagi kerap berfikir.
slera ilang..
perut rase sakit.
hati berdebar2.
nape ek?
memang tiap2 taun nak naek satahun umur aku rase macam ni gaknye..
taun lepas siap pening2 lagi rase terhuyung hayang..
uh2..
rasa dasat ah..
tapi alhamdulillah
mari bersyukur.
dah 26 taun menikmati kurniaan ilahi tnpa cacat cela.
semua orang nak blog pasal eksiden tu
aku pun dah tengok gambar2 ngeri tu..
tapi tanak la blog pasal tu..sbb blog aku tak pernah lagi letak bende2 ngeri camtu..
=)..sem ni sangat tidak stress sebab takde lecturer yang asik sindir2 belakang je..
eh..tgk jam..
dah pukul 8.30 la..lagi bape jam..cpt kire..

gaknye kan..kalo menang bet ni patut mintak ape kat orang kite bet tu?
patut mintak baju selai kan..
ek..
berbaloi x..

dah ah...dah ah..
sambung blaja..
tapi nota contructivism ini sangat panjang dan sakit leher utk ulangkaji..
psst. pelajar kpli len..
jom share notes..
nak??
email je
cindaiungu@gmail.com
cikgu ni tengah baik ati ni..


~c.i.k.g.u.l.i.n.a~

0 komen yang perlu dibaca:

Post a Comment

page

Followers