Sunday, September 13, 2009

bengang

aku tak faham kenapa.
pdhl tiap2 bulan aku baya tak pernah lewat. aku baya cukup..
tapi service dia mcm hampeh.
nak masuk page pon berpuluh kali aku kene tekan refresh.baru le leh load page tu.
aku memang geram tahap cipan..
takpe...
lepas raya aku akan tuka guna maxis broadband.
kunun..dunia celcom. ni pon berpuluh kali aku refresh baru leh wat entry ni. nasib ah aku nak overnight malam ni. so berjaga malam cket.

sebab service bodoh ni la aku dah hilang minat nak men game aku. yang aku bengang..kalau nak kate coverage tak bgs..aku duduk area bandar. kawan serumah aku pakai maxis elok je...no hal pon.

arghhhh..memang bengang...
sape kerja celcom ni???
tolong lah upgrade service. kalo tak lepas ni aku promote kat seluruh alam bahawa..jgn setia pada celcom.

malam ni nak jait scarlet langsir yang kedua..so jumlah scarlet ade 5 termasuk pintu...bidang langsir dah siap..bantal pon dah siap 2...baju raya..tinggal satu je..sape soh lmbt adek aku anta baju tu..kalo tak siap..pdn muke die...

nway..lagi sminggu nak raye...

so..pose lah bersungguh2 bagi yang boleh puasa...bagi yang tak pose tu..jgn sibuk2 nak amik jugak cuti raya. anyway..sebab company aku tu amik byk budak baru....so..dieorang tak boleh cuti raya. aku pon dah merasa taun lepas...jangan korang sume nak mengelat taun ni. lagi2 yang bukan se agama dengan aku tu.

sila ambil perhatian. tolong jaga ofis semasa ketiadaan kiteorang. tapi yang pelik...aku sibuk2 nak sambut raya..kenapa budak gemuk busuk tu yang amik cuti...hahaha..
dasar ah engkau..

oh ye...
aku rasa nak buat novel bersiri la....
agak2nye..ade tak orang akan baca??

3 komen yang perlu dibaca:

page

Followers