Thursday, September 10, 2009

sahur yang menghambarkan

pagi tadi...kol 4.30 pg tepon aku dah bunyi...
ah..si bujang tu da kol kejut sahur...
aduh..tak laratnye...+ mls nak bangun..

aku sambung tido balik..
sory yer..awl lg tu bg org bujang...
then kol 5.15 pg tepon aku bunyi lagi skali..
kali ni housemate aku kejut..
myb pelik sebab aku la yang selalu memeriahkan suasana pagi dengan dentang dentung pinggan mangkuk kat dapo...
aku trus bangun..
dari malam lagi aku da niat nak makan cococrunch (cane tah eja die) + susu low fat...
excited ah aku bukak bungkusan cococrunch aku tu letak dalam mangkuk...
bukak peti ais..trus tuang susu..
tapi knape susu tu pekat semacam??

aku rase cket..uh..peha pahit ni? gaknye rase ubat gigi tadi kot...
aku pon pi kat housemate aku..

aku: u..rase cket susu ni..pahit ek?
hazren: pehal nmpak pekat..? (die pon rase)..eiyak..pahit la lynn..
aku: terkedu trus pi dapo...buang susu dalam singki n curah all my coccrunch dalam plastik...huwaaaaaaa..sayu sep..itu mknn saho aku tuh..
knape ko basi wahai susu..knape...

dari ruang tamu aku denga hazren cakap "lynn..susu i ade dlm tu..pegi la amik"..lida lak cakap.."lynn..meh abiskan roti john saya ni..mari.."..tapi aku da tak slera
aku yg kat dapo ni diam je..mrajuk ati ngn cococrunch aku
aku tuang air epal..minum..trus je nek atas..
demmm....
aku mrajuk sep
tapi skang ni...pdn muka aku...
sebab aku tak saho...

semua ni sebab aku tak bgn kol 4.30 pg time bujang tu kejut n pi masak nasi...padan muka aku..!!!! dem

dan lauk lada aku..ptg ni mesti basi...
owh sayo lade aku..
(sory gambo blur..)

2 komen yang perlu dibaca:

  1. nak majuk ngan coco crunch tu yg tak tahan tu..

    ReplyDelete
  2. abiz..tade bende len nak di buat mrajuk kak...pdhl slh sendiri..hehe

    ReplyDelete

page

Followers