Monday, September 7, 2009

santau

hari ni berbuka kenyang sangat. sampai rasa berat nak solat maghrib. tak pegi jugak solat teraweh sebab kunun2 nak sambung jahit langsir. n even that..aku nak upload resepi nasi ayam..tapi takde mood.

today's work adalah..menghadiri bengkel OSS zero adoption. aku jadi faci...dengan tak brief n so on aku pegi jugak..(kunun2 nak jd pekerja yang berkebolehan..)..wlpn bengkel ni dulu penah jadi adik angkat aku selepas training. aku macam tak amik tau sangat since emak die dah ade...so boleh abaikan...

n hari ni jupa kawan aku..si akma fasha..sekarang dia da keje dengan mK nilai..so dia datang la ke ofis aku.

sekarang? perasaan masih tepu+mcm takleh pk ape2 sebab....aku kenyang sangat. mungkin sebab selalu aku yang senduk nasi. n hari ni org len yg senduk nasi..so tak bley budget had aku mkn...n terima la akibatnya...aku tak boleh nak jalan pown..rasa nak termuntah..OMG..what happen to me...

perasaan nak keje kat joho semakin meronta-ronta. bukan sebab kerja kat tempat sekarang ni tak best. best....walaupun ada beberapa perkara anoyyinng yang buat aku meluat. tapi hakikatnya..aku enjoy keje kat cni. n kalau tade org suck...idop aku sentiasa ceria.

by the way..org yang suck tu tak kacau idop aku sgt pon. tunggu la dia buat sial ngn aku. aku santau dia dari jauh. kalau dia tak tau santau tu ape....sila klik cni...santau..
aku memang baik..trus je bagi link.
so..sila jangan kacau hidup saya..ceh..mcm gempak kan...
sila amik perhatian ye...
saya ni anak bomoh..
*
*
*
*
(bkn bomoh ape pon sbenanye..tapi lebih dikenali dengan gelaran tukang urut..saje wat gempak)

ok...cerita pasal santau-santau ni..
macam ngeri pulak..
sebab santau ni kategori ilmu hitam..
kalau cakap ilmu hitam pulak..
mesti la kait mengait dengan bende halus..
tapi tak termasuk la debu..jarum...kuman...yang tu terkecuali..hehe
makhluk halus ialah makhluk yang tidak mempunyai jasad sebagaimana manusia. Makhluk halus diyakini wujud oleh kebanyakan masyarakat di dunia, lebih-lebih lagi dalam kalangan masyarakat primitif..


tapikan..knape la melalut sampai ke ctu plak...
ari ni masuk peraduan kat blog kojah..psl banner..tapi yang bengangnye aku...kojah punye tag line on my way..aku pi bubuh my own way..kan memandai namenye tu..wahehehe..nak edit..tapi aku tak save lak GIMP punye softcopy...menangis ah nak buat balik..

wah..sakit jiwa..

dah penat ah...
ok..adios...

...entry ni taktau nak letak gamba ape..

2 komen yang perlu dibaca:

  1. hahaha...cemane tu salah tulih..

    Takpe..psl keje kat johor tu kalo ade kekosongan akak gtau la..

    ReplyDelete
  2. wuish.. wat suspen jer ehehhe
    santau ni jgn main2.. bhaya...

    ReplyDelete

page

Followers