Wednesday, September 16, 2009

=picture updated=


*bj anak sdara aku. kang esok2 aku amik gmba shelai2 k...so ni je ah dl

ni la 3 biji bantal yang aku nak siapkan. kain lebih langsir aku...

alamak..kain ijau tu nmpak berkedut lak..gosok br cntik gknye..

(alamak...gamba last tu ade kaki ah..rejet2)

gamba kat atas ni pulak antara design scarlet langsir yang aku buat..wlpon tak secantik pro yang jait..yang penting aku dapat hasilkan langsir raya tok mak aku..
sanggup tak tidur malam semata-mata nak siapkan langsir ni.

nway..aku da sihat da arini...
dah bley masuk kerja pon..tapi mood nak masuk kerja tade...
makluk bukan islam jangan nak sibuk2 ckp melayu itu la..ini la...xcited lebey ah...
aku punya suka ah...eventhough aku takde mood. tapi aku still lagi wat kerja aku..

yang engkau?? tahu? arini ada re-sit exam COOOL..aku tau engkau tak tau...engkau bukan reti baca summary yang kiteorg bg tu pon...
stakat men bg2 email..anak sedara aku pon pndai...
huehuehue...

arini bday si noly chan..so epy burfday..

aku tengah jaga periksa ni..so kene buat muka garang bia takde orang menipu..hekhek..

saho td..aku dah mkn da segala pil doc kasi tu..tapi stil rase pedih2..tapi cepat2 je akk umah aku pintas..
aku: akk..prut saya cam pedih lagi ah..meh ah abizkan KFC nih..
akk: ala..tu mainan perasaan ko je tu..
aku: tak ah akk..
akk: ah.....sudah2...aku kenyang..=p..

pdhl die da kenyang...byk ckp lak..

arini lida balik umah..esok shidah...lusa..kak zila n hazren..
aku??..wa..........tak amik cuti sbelum raye...
mak..nak balik...

6 komen yang perlu dibaca:

  1. udah nengok...cun!
    pas ni leh la gi menempah...ye cik lin...*wink*wink* ^_^

    ReplyDelete
  2. uish...
    cantik2...

    n tx for the wish.. nnt jgn lupe buat adiah i plak k :D

    ReplyDelete
  3. bley jer..takat kawan2..no hal...
    akk..lupe nak bgtau..bj tu muat ah..kenkwn saya ckp..pndai akk pilih saiz...=p

    ReplyDelete
  4. Ehh .. pandai menjahit. Sonotnya!! Cikgu eh! Sama cam I ler ...
    Err .. boleh tlg tak? I see you follow Kak Fynn Jamal. Kalau sudi, plz calunkan fynn utk weblog popular 1malaysia. Your cooperation is highly appreciated. Tenkiu!!

    ReplyDelete

page

Followers